|
|
|||
|
|||
![]()
παρακαλω αν καποιος μπορει να με βοηθησει με πιθανη ασθενεια που ισως
να εχει το ενυδρειο μου. εχω πεντε σκαλαρια που εδω και δυο εβδομαδες ενα ενα κατα διαστηματα εχουν γρηγορη αναπνοη δεν τρωνε και σε δυο το πολυ μερες ψοφανε αλλο εμφανες συμπτομα δεν υπαρχει.τωρα εχω μονο δυο. απο μετρισεις νερου και οξυγονο δεν σας κουραζω ειναι οκ. θα χαρω αν μπορει να με βοηθησει καποιος. |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας για το ενυδρείο σου (λίτρα, φίλτρανση, μετρήσεις, άλλα ψάρια, χρόνος που λειτουργεί).
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα rio180. δουλευει τεσσερα χρονια , φιλτρο εχει το δικο του χωρις
τα σφουγκαρια γεματο με stars και υαλοβαμβακα αλλα ψαρια υπαρχουν τρια clown ενα silver shark δυο πλακοστομα δυο γατοψαρα και δεκα κοκκινα μικρα σε μεγεθος ψαρακια που δεν ξερω πως λεγονται. εκτος απο τα δεκα μικρα τα υπολυπα τα εχω απο το στησιμο του ενυδρειου NO3 50 / NO2 0 /GH 14 /PH 6,8 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σκαλάρια τα είχες από την αρχή ή τώρα τα πήρες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
τα σκαλαρια τα εχω απο την αρχη
αλλαγες κανω μια φορα τον μηνα |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου,οι ασχημες ενδειξεις με τα σκαλαρια,ξεκινανε οταν χασουν την ορεξη τους...
![]() χρειαζεσαι για αρχη συχνες αλλαγες νερου,και θα ελεγα και ενα καλο σιφωνιαρισμα στο βυθο σου,αποφυγε το πολυ ταισμα(ταιζε αυτες τις μερες με το σταγονομετρο)... επισης,πρεπει τα νιτρικα σου να χαμηλωσουν οποσδηποτε,και ενα τεστ αμμωνιας θα βοηθουσε πολυ να δουμε τα επιπεδα δηλητηριου στο νερο.. τα συμπτωματα ασφυξιας που μας περιεγραψες δυστυχως δεν ειναι καλα...... *το μυστικο ειναι συχνες αλλαγες νερου,στο προβλημα σου,και μην ξεχνας οτι εχεις και αρκετα ψαρια που μεγαλωνουν πολυ και συντομα σε σχετικα για αυτα λιγα λιτρα....* καλη τυχη.... ![]() ΥΓ.Να συμπληρωσω οτι προφανως το φιλτρο σου ειναι μαλλον ανεπαρκες για τα ψαρακια.παντα σχετικα με τα λιτρα σου..ισως η αγορα ενος εξωτερικου 2217 γεματο με βιολογικο υλικο,να σου λυσει τα χερια........ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Με η χωρις γλαστρακι...? | Fighter | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 18-12-04 21:43 |
ΑΣΠΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!! ΑΣΘΕΝΕΙΑ?? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:15 |