|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Φίλοι μου έχω ένα θηλυκό kribensis το οποίο επιτίθεται συνεχώς σε όποιο αρσενικό βάλω στο ενυδρείο μέχρι που το σκοτώνει. Και η απορία μου : Πως μπορώ αυτό το θηρίο να το κάνω να ζευγαρώσει αφού δεν δέχεται κανένα αρσενικό;
|
||||
|
||||
![]()
Βρες ένα αρσενικό μεγαλύτερο από το θηλυκό σου και βάλε τη θηλυκιά στη γυάλα του αρσενικού αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πριν βάλεις το αρσενικό μέσα άλλαξε την διακόσμηση του ενυδρείου μεταφέροντας τα πράγματα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση με τη διαφορά οτι μάλλον είναι πολύ δύσκολες και οι δύο επιλογές.... το ενυδρείο ειναι αρκετά μεγάλο 400αρι δύσκολη η αλλαγή της διακοσμησης του .... το μόνο που μένει είναι η μεταφορά της θηλυκιάς σε κάποιο άλλο ενυδρείο .... Ευχαριστώ πάντως για τις προτεινόμενες λύσεις.
|
|||
|
|||
![]()
Πανίτσα μου γεια σου!!!
Πολύ τσαμπουκαλού βγήκε η θυληκιά... Μπορείς να δοκιμάσεις να απομακρύνεις για κάποιο διάστημα τη θυληκιά από το ενυδρείο και να αφήσεις μόνο του κάποιο αρσενικό που καλό θα ήταν να είναι και μεγαλύτερο όπως σου είπε και o eliasfot1. Όταν ξαναβάλεις τη θυληκιά πολύ πιθανόν να είνια καλύτερα τα πράγματα, αφού θα είνια αυτή πλέον ο επισκέπτης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου,
είναι πράγματι τρομερή η κυρά μου.... η πρώτη της επαφή με τον καθε νέον κύριο ήτανε η εξής: Τον πλεύριζε ... του έκανε επίδειξη και άν αυτός δεν ανταποκρινότανε ξεκίναγε το κυνηγι του θανάτου πιά.... Οκ θα κάνω όπως με συμβουλεύετε. Για πόσες μέρες πρεπει να φύγει η κυρά;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |
Αρσενικό ή θηλυκό - ιδού ή απορία | Tolis | Malawi | 12 | 23-12-02 21:24 |