|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν είναι μία αρχική τοποθέτηση πετρών στο 90λιτρο που προορίζεται για Labidochromis, παρακαλώ να είστε... αυστηροί!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..δεν ανηκω στους ειδικους του ειδους...μοιαζει με ωραιοτατο νταμαρι κιχλιδων
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όχι απαραίτητα... σκεφτόμουν να βάλω μάυρο χαρτόνι από πίσω, αλλά όχι κάποιο άλλο background... Επίσης σκέφτομαι να βάλω μερικές πέτρες ακόμα δεξιά και αριστερά για να δώσω λίγο ύψος στην κατασκευή...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ίσως είναι πολύ καλύτερο έτσι! Ελπίζω να μή με παρεξήγησες για την αρνητική γνώμη μου,περί ορέξεως είναι αυτά.... Καλή συνέχεια....
|
|||
|
|||
![]()
εμενα φιλε μου αισθητικα αυτο το ειδος στησιματος με τετοιες πετρες μου αρεσει πολυ οπτικα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ουστ, μπλιαχ, σίχαμα........κλπ
Δεν είναι κακό, αν και εγώ προτιμώ πιό στρογγυλεμένες πέτρες και όχι τόσο μακρόστενες. Όπως και να το κάνεις σε ψιλοπεριορίζουν αυτές που διάλεξες στο να το στήσεις όπως θες, αλλά με 5-6 πέτρες γεμίζεις το ενυδρείο. Μήπως τεμπελίασαμε τελικά και σου βρίσκω δικαιολογίες ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Θα παίξω κανένα Τζόκερ μου φαίνεται..... | Dimopoulos_d | Malawi | 3 | 23-03-06 17:03 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Αρρωστο Emperor | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 17:50 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |