|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως μπορεί να που πει κάποιος ποιό είναι αυτό το όμορφο φυτάκι στην φωτογραφία??
|
|
||||
|
||||
![]()
εχινοδορος ειναι......αλλα απο ρατσα....ισως να ειναι η ποικιλια red flame....
ισως... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ με τον κλάζ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και 2 φωτό από τη "μαμά" του φυτού, μήπως βοηθήσουν... Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι πάντως. Αν και είναι ένα από τα παλιότερα φυτά του ενυδρείου, δεν έχω εντοπίσει ακόμα με σιγουριά ποιά ακριβώς ποικιλία είναι.
Υ.Γ. Επειδή βγάζει συνέχεια "παιδάκια", αν θέλει κανένας να του κρατήσω κανένα για "υιοθεσία", π.μ. me ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που είπαμε είναι...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xotikouli,
ένα από τα παιδάκια σου θεριέυει στο ενυδρείο μου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω με την ευκαιρία ένα ίσιο κοτσάνι που έχει βγάλει και μεγαλώνει ... και μεγαλώνει θα γίνει λουλούδι ή νέο φυτό; ;; Έχει γίνει 3 περίπου φορές το ύψος του φυτού... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση - Help | nickall13 | Malawi | 0 | 24-01-06 00:13 |
Αναγνώριση αλγοφάγου ψαριού | profitia | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-12-04 23:34 |
Αναγνώριση Φύλου | Fanis | Malawi | 3 | 07-10-04 18:35 |