|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Μόλις εχθές κατοικούν στο ενυδρείο μου 3 άτομα από αυτό το είδος. Είναι μικρά ακόμα και δεν φαίνεται το φύλο τους. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι τρώνε; Και ποια τροφή προτείνεται; |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ! http://www.malawicichlidhomepage.com..._furcifer.html
|
||||
|
||||
![]()
ρίξε μια ματιά εδώ.
http://www.cichlid-forum.com/profile...s.php?genus=52 Κοίτα ποιά ακριβώς έχεις και δές πληροφορίες για αυτά. Φυτοφάγα τα αναφέρει αρα η τροφή σου πρέπει να είναι φυτική. ¶ν θες πές μας και πληροφορίες για το ενυδρείο σου ...
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Το ενυδρείο έχει ως εξής Διαστάσεις : 1,60 x 0.50 x 0.60 Φιλτράρισμα : Εσωτερικό φίλτρο διαστάσεων 0.15 x .050 x 0.60 Με κυκλοφοριτή eheim 1250 Εξωτερικό φίλτρο eheim classic 2217 Φωτισμός : 1 Aquastar 36w + 1 Gro lux Διάρκεια φωτισμού 6 ώρες Ψάρια : 2 Altolamprologus calvus sex unknown 2 Altolamprologus compressiceps sex unknown 1 Julidochromis ornatus sex unknown 2 Neolamprologus caudopunktatus 1m+1f 2 Neolamprologus leleupi 1m+1f (και περίπου 10 fry από γέννα τους) 2 Neolamprologus tretocephalus sex unknown 2 cyprichromis leptosoma jumbo 1m+1f 1 Paracyprichromis nigripinis male 3 Cyathopharynx furcifer "Deep Mbita" sex unknown Υπόστρωμα : ¶μμος από θάλασσα Décor : Πέτρες Αλλαγές νερού κάθε 2 βδομάδες το 40% αμμωνία: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3: 10 ph ~ 8 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί η διάρκεια του φωτισμού είναι μόνον έξι ώρες ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τουλάχιστον 10+
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τις ανάβω από τις 18:00 έως 24:00. Πριν από τις 18:00 έχει αρκετο φως το σαλόνι. Carebean pirate λες να τις ανάβω 10 ώρες; Δεν είναι πολλές μιας και δεν έχω φυτά; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|