|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχθές είχα φτάσει τα 666 μηνύματα (και μάλιστα το σχολίασα χιουμοριστικά) και σήμερα βλέπω οτι έχουν σβηστεί 5 μηνύματα μου έτσι ώστε να φτάσουν στα 661!!! γιατί έγινε αυτό? δεν προσέβαλα κανέναν ούτε έγραψα κάτι άσχημο. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί δεν θυμάμαι καλά καλά αν έιχα γράψει κάτι που θα ήθελα να μείνει ή να απαντηθεί
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τα μηνύματα που σου σβήστηκαν ήταν σε κάποιες αγγελίες? Το έχω πάθει και εγώ. Όταν σβηστεί η αγγελία, ταυτόχρονα σβήνονται και τα μηνύματα που έχεις γράψει σε αυτήν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ηρεμησε, για τη σωτηρια της ψυχης σου γινονται ολα, για το καλο σου........
εγω μολις φτασω τα 665 post, θα αλλαξω username και παλι απ΄την αρχη..................
|
||||
|
||||
![]()
αν σβήστηκε η αγγελία με το γατάκι θα σβήστηκαν όντως κάποια μηνύματα, όμως είδα οτι λείπουν μηνύματα μου από χθεσινό ποστ για ηλεκτρονικό aquascaping...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφορουσαν διακινηση υλικου με δικαιωματα χρησης, παρακαμπτωντας τα για αυτο.θεωρηθηκε σωστο να σβηστουν.οχι για καποιο αλλο λογο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
α κατάλαβα... η ζωγραφιά και το θέμα με το cd... ok ευχαριστώ Μιχάλη θυμήθηκα τώρα, δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα...
![]() και είναι η 2η φορά που γράφω το εξακοσιοστό εξικοστό έκτο μήνυμα666 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 26-09-06 στις 23:56 |
|
||||
|
||||
![]()
Επισης το επι παντος επιστητου καθαριζεται συχνα... οπότε τρωει διαφορα η μαρμαγκα...
Γιαυτο χαλαρώστε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|