|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
![]() φίλοι μου μια ερώτηση. έχω παρατηρήσει πολλά ενυδρεία με πέτρες και στο δικό μας forum, στα οποία οι πέτρες ακουμπάνε στο τζάμι,είτε στην πλάτη του ενυδρείου, είτε σε κάποια γωνία. Δεν υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης των τζαμιών λόγω της πίεσης; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λόγο πίεσης όχι λόγο πτώσης μεγάλος
|
||||
|
||||
![]()
βασικα θα σου απαντησω με βαση το δικο μου ενυδρειο.
εχω βαλει ετσι τις πετρες ωστε να μην ειναι το κεντρο βαρους διαγωνια προς το τζαμι αλλα καθετα. βαζεις καποιες πετρες και μετα χτιζεις πανω σε αυτες. π.χ. 8 πετρες για βαση και μετα απο πανω αλλες 6, μετα αλλες 4 , 2 και τελος 1. καπως ετσι ωστε να ειναι σαν πυραμιδα. ακουμπανε μερικες στο τζαμι αλλα δεν πιεζουν με δυναμη. καλα μην βαλεις και καμια 10 κιλων κοντρα στο τζαμι και συ ![]() αυτα και αλλα πολλα απο αλλους, ελπιζω να σου εδωσα μια ιδεα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για προοπτικούς λόγους πάντα κολλάμε πολυστερίνη στον πάτο του ενυδρειου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xmmm
![]() προληπτικους, πειρατη μου....
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εεε,υπαρχει και η πρωσοψη.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
Κίνδυνος Δηλητηρίασης; | bakogiannisd | Malawi | 15 | 14-09-06 22:21 |
Μικρές γρατζουνιές στο τζάμι ... υπάρχει κίνδυνος; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-08-06 08:40 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |