|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το ενυδρείο που έφτιαχνα μέχρι το καλοκαίρι.
Οι φωτογραφίες είναι από διαφορετικές (χρονικά) περιόδους μέχρι το τέλος….αν αυτό υπάρχει. Το καλοκαίρι δεν του άρεσε γιατί δεν το φρόντιζα όπως είχε μάθει και τα φυτά ‘μαράζωσαν’. Τώρα στήνεται πάλι και λίγο διαφορετικά, έτσι είπα να σας δείξω το σημείο που κατά-κάποιο τρόπο ολοκληρώθηκε. Στόχος ήταν να φτιάξω ένα κατάλληλο ενυδρείο για να ζήσουν apisoss. Mια σκιά λοιπόν που βλέπω ότι αρέσει πολύ στα ψαράκια, πολλές ‘φυσικές’ φωλιές και αρκετά φυτά. ![]() Οι δύο θηλυκές ψαρίνες έχουν πάρει θέσεις και περιμένουν (μάλλον) να ωριμάσουν κτλ… Η μια έχει διαλέξει την δεξιά πλευρά με κέντρο το σημείο κάτω από το πλατύ ξύλο. ![]() Η άλλη, έχει την αριστερή πλευρά, κάτω από τις ‘ρίζες’ (πρώτη φωτο.) … αλλά εκεί υπάρχει πολύ συνωστισμός από τα corydoras(6) και από δύο pleco που είναι πάντα άφαντοι, αλλά εκεί. Τα υπόλοιπα ψαράκια είναι 8 τετρας, 2 sae. Να το ενυδρείο αλλά όχι τελειωμένο ![]() ρΗ ~7 ΚΗ~5 NO3 ~10 (eheim 2026 + juwelrio180 # 4x30Watt>11Ωρες arcadia freshwater-grolux- arcadia freshwater-arcadia original tropical # θερμοκρασία 26-28 (Χ2 ανεμ-κια) Για τους μποστανάδες να πω, προσπαθούσα να το ‘φρενάρω’ για το καλοκαίρι και έχει κάτι αλγίτσες αλλά δεν με ανησυχούν. Αυτές είναι οι τελευταίες. Όπως βλέπετε υπάρχει μια μικρή βελτίωση... ![]() ![]() Χρόνος στησίματος ενυδρείου : 2 εποχές ![]() ![]() Οι φωτογραφίες είναι σκοτεινές αλλά …… δεν υπάρχουν άλλες. Νομίζω ότι δεν κατάφερα να 'δέσω' το ενυδρείο (την αριστερή με την δεξιά πλευρά) ...δηλαδή το βλέπω ως δύο σε ένα. Τώρα το stargrass σχεδόν δεν υπάρχει και η αριστερή πλευρά κινήται προς τα δεξιά. Μπορεί να μπει μπροστά, λίγο glossostigma.
__________________
"The answers to all questions are to be found in nature."
Takashi Amano |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει πολυ, ποσα λιτρα ειναι?
__________________
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Εγραψε ο ανθρωπας..
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ mike.
....είναι μικτά 200 λίτρα...
__________________
"The answers to all questions are to be found in nature."
Takashi Amano |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει...
Η αρωματικα ειναι απλα καταπληκτικη.. Τι γρασιδι εχεις βαλει ? Δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτο .. Exεις βαλει απο πανω leucocephala και απο κατω στις ριζες verticillata? Και cuba πηρε καπου το ματι μου..
__________________
Kλιμακιο Κυκλαδων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soza : 18-09-06 στις 10:20 |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε αυτό το ενυδρείο έχουν περάσει πάρα πολλά φυτά και έχουν ξεμείνει μερικά όπως η sagitaria subulata και Hemianthus micranthemoides. Τα είχα αφήσει μόνα τους και γέμισαν τον βυθό... καλό το 'φυσικό' αλλά χρειάζεται και το χεράκι μας για να δείχνει πιο όμορφο... Υπομονή τώρα μέχρι .... ![]() Να και άλλες δύο φωτογραφίες από το πλαι του ενυδρείου με περισσότερο φως. Για να σας πω την αλήθεια δεν μου αρέσει και πολύ ![]() ![]() ![]()
__________________
"The answers to all questions are to be found in nature."
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 18-09-06 στις 14:41 |
#7
|
||||
|
||||
![]()
η λευκοκεφαλα, καλη χρυσή, αλλα αυτες οι ριζες της βρε παιδι μου....
![]() απο την αλλη, αμα δεν πειραματιστεις με διαφορα, δουλειά δέν γίνεται. |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Juan πολύ ωραίο το ενυδρείο !!!
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |