|
|
||||
|
||||
![]()
αφου φτιαξουμε το μιγμα το σολινακι μεχρι τι μηκος μπορει να εχει?
το μπουκαλι μπορει να ειναι κατω απο το ενυδρειο η πρεπει να ειναι σε ενα συγκεκρημενω υψος? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με δεδομένο ότι έχεις διαβάσει το άρθρο το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι ανάλογα με την κατασκευή θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημιουργηθεί αρκετή πίεση στην μπουκάλα ικανή να ξεπεράσει το πίεση στήλης του νερού. Δηλαδή ίσως χρειαστεί να περιμένεις έως και 2-3 ώρες μέχρι να δείς φυσαλίδες. Λίγη προσοχή στην τοποθέτηση της αντεπίστροφης και κάνε δοκιμές σε κουβά πριν το βάλεις στο ενυδρείο για να είσαι σίγουρος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μην εχει απώλειες co2 απο τις εννώσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Στο άρθρο που παραθέσατε δεν διακρίνω να αναφέρετε πουθενά εάν παίζει ρόλο το που θα τοποθετηθεί η μπουκάλα (κάτω από το ενυδρείο η σε συγκεκριμένο ύψος πάνω από αυτό) χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.
Ούτε επίσης για το επιθυμητό μήκος (εάν παίζει ρόλο) στο σωληνάκι. Συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία έθεσε ο φίλος gleboukas και από το αρθρο δεν διακρίνω απάντηση. Εάν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη. Φιλικά πάντα.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία που θα τοποθετηθεί! Αν όλα γίνουν σωστά όπως λέει το άρθρο δηλαδή! Δεν θα έχεις προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί άνετα να βάλει την φιάλη κάτω ή πλάι από το ενυδρείο. (ψηλότερα δεν το συνειστώ) Το μήκος από το σωλινάκι δεν παίζει ρόλο. (μέχρι 3 μέτρα που το έχω δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα)
Θεώρησα ότι τις ερωτήσεις αυτές τις έκανε επειδή δεν είδε αμέσως φυσαλίδες στην έξοδο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
Ερωτηση για σιλικονη? | vlu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-06-03 22:21 |