|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που το πηρα (εδω και 2 μηνες,μαζι με το ενυδρειο!) εχει πεσει η αποδοση του! η παροχη ειναι μικροτερη! ισχυει κατι τετοιο?
μηπως να σκεφτω για κανενα εξωτερικο φιλτρο ?!?!? |
|
||||
|
||||
![]()
δωσε μας περισοτερα στοιχεια π.χ ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις,τι φιλτρο,απο τοτε που το εβαλες πρωτη φορα να δουλεξει το εχεις καθαρισει?αν ναι ποτε?τι μαρκα ειναι το φιλτρο η γενικα το συνολο?
|
|
||||
|
||||
![]()
96λιτ.
2 μηνες λειτουργει-το ενυδρειο ειναι των καρφουρ οχι δεν το εχω καθαρισει! Δεν ειναι μαρκα! (made in china) |
|
||||
|
||||
![]()
καθαρισε το,και τσεκαρε αν δουλευει σωστα....οτι ομως αποτελεσμα και να εχεις δωσε λιγα ευρουδακια ....(καμμια 60ρια)και παρε το eheim 2213 εξωτερικο,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μια για παντα.....πλεονεκτηματα..1)δεν πιανει χωρο μεσα στο ενυδρειο,2)αυξανεις κατα πολυ τον βιολογικο σου ογκο,αρα και ολη σου τη βιολογια,και 3)αυξανεις τα συνολικα λιτρα του ενυδρειου σου.....δεν σου φτανουν ολα αυτα...???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι κυκλοφορητης ξεχωριστος μεσα σε φιλτρο-κουτο , τοτε εφοσον πρωτα τον βγαλεις και τον καθαρισεις και δεις οτι δεν βελτιωνεται η ροη , τοτε αγορασε αλλο κυκλοφορητη ... οχι μικροτερο απο 550-600 λ/ω .
Ποσα λ/ω ειναι αυτος ο κινεζικος ? Παντως με ενα καθαρισμα μπορει να φτιαξει ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα των εσωτ. φιλτρων το εχουμε ξαναθιξει ... παγια αποψη μου ειναι οτι και τα εσω και τα εξω τα καταφερνουν το ιδιο καλα εφοσον ειναι καλα στημενα... το ζητημα ειναι καθαρα αισθητικο και διαθεσιμου χωρου στο ενυδρειο . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klime : 04-07-06 στις 18:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Ολες οι μετρησεις μεχρι τωρα ειναι σε επιτρεπτα ορια!
Ριχνω nitrivec της sera! Το μονο που μου παρουσιαστηκε ειναι ick σε 3 ψαρια!(αυτο βεβαια μπορει να φταιει που ανακατεψα λιγο την αμμο ![]() Αυξησα 2 βαθμους την θερμοκρασια και αρχισα και θεραπεια ick!
|
||||
|
||||
![]()
ο φιλος που επλινε το σφουγγαρι δεν μπορει να αγορασει και να βαλει ετοιμα βακτηριδια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |