|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 500λιτρα και εχω μεσα 2 firemouth και ενα γλυφτη τι αλλα ψαρια να βαλω μεσα?????????????????
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βρικα μονο ενα τεστ το tetratest NO3 μου βγαζει καπου στο 50ml (ποσο ειναι το κανονικο?????) τωρα τα αλλα οταν μπορεσω και τα βρω θα κανω
και ειναι πανακριβα αθτα τα τεστ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bogias : 04-06-06 στις 19:56 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτω από 15~20 το συζητάμε!
|
||||
|
||||
![]()
Bogias,
Ενα είναι το μόνο σίγουρο, ότι τα ψάρια είναι πιο ακριβά από τα tests. Πάρε τα κατάλληλα tests, άνε τις μετρήσεις σου, βεβαιώσου ότι όλα είναι καλά (εάν δεν ξέρεις κάτι ρώτα) και μετά βάλε ψάρια.... Εάν το κάνεις διαφορετικά, ειναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα χάσεις πιο πολλά λεφτά...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |