|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
με το φιλο μου ψαχνουμε και αλλα συνομιλικα παιδια για να ανταλασουμε γεννεσ και φυτα αλλα δε βρησκουμε κανενα αν υπαρχει κανενα παιδι που να θελει ψαρια φυτα η γενικα ρε παιδη μου να συναντιομαστε και να μηλαμε ας μου στηλει π.μ. αν εχει και msn ακομα καλυτερα
![]() ![]() εεγω μενω παγκρατι και ο φιλοσ μου αλλα ενταξι σιγα τα βολευουμε αυτο ειναι το θεμα θελουμε κανενα παιδη στην ηλικια μασ να κανουμε παρεα και να συζηαμε για τα ενυδρεια μας ![]() ![]() αντε ολο μεγαλοι ασχολουνται με αυτο το hobby ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντε ολοι μαζι στα γραφεια του συλλογου,καθε σαββατο......εκτος των αλλων θα γινουν και μαθηματα γραμματικης-ορθογραφιας απο τη blanch........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρόμαξαν να γραφτούνε τα παλικάρια και ο θείος klaz άρχισε τα μπινελίκια. Τι σου έφταιξε η κοινωνία;;;Τι να σου πω δημιουργείς και παιδικά τραύματα. Μην τον ακούτε παιδιά...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω ποπο να ασχοληθείτε με τις εξετάσεις στο σχολείο που έχετε αυτή την περίοδο και να αφήσετε για λίγο τα υπόλοιπα
![]() (Λίγες μέρες έμειναν ακόμα.) Νομίζω αυτή είναι η προτεραιότητα σας τώρα. Φιλικά σας το λέω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() υπομονή με εξετάσεις (αν δίνετε τέλος πάντων) και καλή επιτυχία και με τις εξετάσεις και με τα ενυδρία .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα κάνω klaz. Απλά μην τους ειρωνεύεσαι.
![]() Τα παλικάρια τα βλέπω για ιχθυοκαλλιέργεια μεσσολογίου(θα τους αρέσει), ανθοκομία καλαμάτας το πολύ πολύ φυτική παραγωγή. Αλλά πρέπει να έχουν και 10000 μόρια. Σας βλέπω για καθιστική λογιστική και διαχείρηση πατρικών πόρων. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ για πλάκα στα λέω.
![]() Υ.Γ. Όποιος θέλει hydrofila polysperma, hydrofila difformis και cabomba carolina ας στείλει pm. Αν έχει και κανένας φυτό για μπροστά (εκτός anubia nana) ας στείλει πάλι. |
|
|||
|
|||
![]()
καλα μη νομιζετε δεν εχω προβλημασ σιγα το ξερω οτι εχω προβλημα με την ορθογραφια και δε με νοιαζει
αν και για αυτο που λεγατε εγω παω για θαλασσια βιολογια να σπουδασω.... που ειναι ο συλλογος ??? και στο συλλογο θα βρουμε σκουληκια και κανα κλαδεματακι για να μη τα σκαμε τα λεφτα μας στα Pet shop και γκριανιαζουν οι γονεις οι εξετασεισ δεν ειναι τυποτα συγκεντρωμενο διαβαζμα και εχεις χρονο για να φτιαξεις 50,000 galllons σαν τον αλλο το τρελο μια που γραφω εχω μια απορια αυριο θα παω να παρω λιπασματα και μαλλον μικρο φιλτρακι ποια ειναι τα λιπασματα της seachem που χριαζομαι για να μεγαλωσουν οι ριζες και να δυναμωσουν γενικα τα φυτα ![]() παρεπτιτοντοσ δε πινω καφε αντε καμια πορτακαλοασ της εψα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μην μασάς klaz...μύησέ τους όλους στο πνεύμα σου ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |