|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες δείτε ο ξάδερφός μου (αρχάριος) τι aquascape έκανε σε 200 λίτρα.
Μήπως έχει ταλέντο???? εμένα πάντως αν και έχει μέλλον ακόμα μου άρεσε πολύ. Δώστε και εσείς απόψεις όπως και προτάσεις για ψάρια...εγώ είδη του έδωσα ένα ενήλικο ζευγάρι σκαλάρια και αυτός έχει 8 γατόψαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φαινεται.
Ισως αυτες τις μεγαλες πετρες που εχει βαλει στην μπροστα δεξια γωνια, να τις εβγαζε... Ειναι μικρο το ενυδρειακι του.. και οι πετρες μου φαινονται λιγο μεγαλες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα σχολιάσω το αν είναι ωραίο το aquascape ή όχι. Θα πω όμως, κατά τη γνώμη μου, πως είναι άχρηστο για τα σκαλάρια μιας και χρειάζονται ψηλά φυτά με σχετικά μεγάλα φύλλα και ψηλές ρίζες με αρκετά, ως επί το πλείστον, διάκενα μεταξύ τους, έτσι ώστε να μπορούν να κολυμπούν ανάμεσά τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ και με τους δύο......
Τα σκαλάρια τα έδωσα δανικά μέχρι να αποφασίσει τι θα το κάνει το ενυδρείο του (αν και του αρέσουν και μάλλον θα τα κρατήσει).....εδώ είναι που θέλω προτάσεις για το στήσιμο και φυτά..... ως αρχάριος έκανε το κλασικό λάθος...αντί να διαλέξει ψάρια, διάλεξε ενυδρείο και στήσιμο και τώρα ψάχνουμε τι θα το κάνει για να αρχίσει να πέρνει μορφή. (4 εβδομάδων είναι το ενυδρείο). Κάθε άποψη και συμβουλή ευπρόσδεκτη.
|
||||
|
||||
![]()
Από φυτά μπορεί να βάλει σχεδόν όλα τα echinodorus sp. και κατά προτίμηση τα πιο ψηλά, valisneria sp.
Από ρίζες μοπάνι μπορεί και πρέπει να βάλει αρκετές, αρκεί να είναι αρκετά ψηλές (ει δυνατόν μέχρι την επιφάνεια του νερού). Πέτρες δεν χρειάζονται για τα σκαλάρια, εκτός και αν τις θέλει για τη δική του ευχαρίστηση, αλλά πρέπει να είναι λίγες. Αλήθεια το ενυδρείο τι διαστάσεις έχει; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οραματιστείτε και βοηθήστε..... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-08-03 01:48 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 14-08-03 01:43 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |