|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() αλλα ηταν αρκετα μικρη γεννα ![]() ζευγαρωνα μονο για 1 ωρα και 45 λεπτα ! στην αρχη ουτε τα μαζευανε αλλα η θυληκια εδειξε στον αρσενικο πως να το κανει !!!!!!!! η θυληκια μαζευε εκεινα που εμενα στον πατο ενω ο αρσενικος εκεινα που βουλιαζαν ![]() ![]() τωρα ο αρσενικος προσεχει τα αυγα ..και η θυληκια ξεκουραζετε ! ![]() υγ φωτογραφιες αυριο ! |
|
||||
|
||||
![]()
αντε,να σε ζησουν..μπραβο,μπραβο..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!!εγινες επιτελους ....μπαμπας
![]() περιμενουμε φωτο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
στην φωλια σημερα ειχαν μηνει ελαχιστα αυγα και ημουν λιγο απογοητευμενος αλλα τωρα πριν λιγο παρακολουθουσα τον πατερα και ξαφνηκα την βλεπουν τα ματακια μου ???
πεφτει κατι μεσα απο την φωλια ! αλλα δεν ειναι αυγο εχει και μια ουριτσα ειναι μωρακι μονομαχακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() λογο πολυ δουλειας ο πατερας μονομαχος αρνειτε να ποζαρει στον φακο ![]() φωτογραφια της θυληκια το βραδακι !!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φοβερο να βλεπεις το μπαμπα να προσεχει τα μωρα του
![]() θα περιμενουμε και φωτο βεβαια μολις μπορεσεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι και εγω με τις ωρες καθομαι και κραταω στο χερι και9 ενα μεγεθηντικο φακο
![]() ![]() ![]() δεν ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες ![]() ![]() δυσκολευομαι πολυ θα προσπαθω μεχρι να βγαλω καμια καλη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |