|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιωργο. το ενυδρειο του καρφουρ ειναι με βαση η χωρις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι με βαση αλλα γιατι ρωτας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το σκεφτομαι να το παρω κι εγω. Αξιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η βάση που είδα εγώ πάντος θέλει καλό κάρφωμα! (όχι του φίλου μας συγκεκριμένα αλλά γενικά η βάση του carefour όπου την έχω δει) Ο φίλος μας μπορεί να με διαψεύσει μπας και το αγοράσω και εγώ (θα είναι το Νο οκτώ)
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από μένα.
Εγώ πάντως καλού κακού έβαλα 6 βίδες από κάτω. Ενοώ βίδωσα 'ολα τα όρθια ξύλα από την κάτω πλευρά που δεν φαίνεται. Μετάνιωσα που δεν έριξα άλες 6 βίδες και από επάνω ο΄ύτως η άλως δεν φαίνονται οι βίδες γιατί κάθεται επάνω το ενυδρείο. Ελπίζω να σε βοήθησα Φιλικά Νίκος |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει και η εναλλακτικη να βαλεις ξυλοκολλα σε ολα τα πατηματα των καθετων ξυλων μεταξυ τους....και δεν θα εχει κανενα προβλημα.
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
άλλο ένα θέμα για βάση ενυδρείου | johnny69 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-04-06 08:56 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
Ξύλινη βάση ενυδρείου | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 23-12-02 14:30 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |