|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω να βρω μαυρο αυτοκολλητο για να κολλησω στην πλατη του ενυδρειου (εξωτερικα).
Ηθελα να βαλω μαυρο χαρτονι αλλα μου εβαλε η Σονια την ιδεα οτι το αυτοκολλητο θα δειχνει καλυτερο. Ειδε καποιος πουθενα στην Θεσσαλονικη σε μαγαζι ενυδρειακο ή μη ; |
|
||||
|
||||
![]()
Mαυρο χειροποιητο χαρτι ειναι οτι καλυτερο..... Κανει και νερα θα σου δωσει τελειο αποτελεσμα, αν θες μπορω να σου παρω εγω απο τη γειτονια μου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
...απο γραφείο τελετών...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χειροποιητο χαρτι το λενε.... Το πουλανε σε μαγαζια με ειδη ζωγραφικης... Εχει στον πεζοδρομο τον καθετο στην Αγιας Σοφιας πριν την Τσιμισκη..... Εγω γκαντεμης γιατι;;;; Πες μου τι σου εκανα να χαρω!!!!1
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω κι εγω να βρω καπιο υλικο για το πισω μερος !
Απο Αθηνα πλευρα ξέρει κανενας? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασα και εγώ με μαύρο αυτοκόλλητο. Μου κόστισε 20€ η δοκιμή ......!! Τελικά δεν είναι δυνατόν να κολληθεί χωρίς να αφήσει φυσαλίδες αέρα οι οποίες και φαίνονται μετά.
Αν θέλεις να δοκιμάσεις και έχεις τρόπο να αποφύγεις τις φυσαλίδες το κομάτι που έχω έγω είναι περίπου 1,30Χ0,60. Το πουλάω ............... ![]() Αν δεν σου κάνει αυτό που έχω εγώ και θέλεις ............... θα βρείς στο ΓΑΛΟΝΗ το φωτοτυπάδικο Εθνικής Αμύνης 13 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|