|
![]() |
#1 |
Χρυσόψαρο στον πάτο του ενυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έχω ένα red cap που το έχω 1.5 χρόνο τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές κάθεται στις πέτρες του ενυδρείου αλλά με το που πλησιάζω σηκώνεται και κολυμπάει. Είναι κάτι που θα πρέπει να με ανησυχεί?
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 8710
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου φιλε,
Οι μετρήσεις σου πως είναι? ΝO2 NH4 NO3?? |
|
|||
|
|||
![]()
Μηδενικές έκανα και μια αλλαγή νερού για να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο το "μηδενικες" ολα τα λεφτα. να υποθεσουμε οτι μετρας με στικς και οχι με υγρα ετσι?
|
|
|||
|
|||
![]()
με υγρά και όλα είναι σχεδόν μηδέν
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μας πεις ακριβώς τις μετρήσεις? Γιατί αν η αμμωνία και τα νιτρώδη είναι σχεδόν μηδέν και όχι μηδέν μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να ξέρω πολλά για χρυσόψαρα βλέπω ότι έχεις μικρό ενυδρείο για ένα ψάρι που μεγαλώνει πολύ (και αν το έχεις ήδη 2 χρόνια θα είναι μάλλον αρκετά μεγάλο), το κρεμαστό φίλτρο που έχεις δεν ξέρω αν επαρκεί (αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι είναι μικρό) και οι αλλαγές σου δεν βοηθούν, είναι μικρές και πολύ αραιές. Οι μετρήσεις που δίνεις στις πόσες ημέρες έχουν γίνει από την αλλαγή νερού?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάθετε στον πάτο του ενυδρείου | klairitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 07-01-16 17:00 |
Αλλο ένα χρυσόψαρο στο πάτο!!! | Mary74 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 08-04-13 16:13 |
Χρυσόψαρο στον πάτο. | Βικυ | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 21-02-13 23:37 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |