|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εφαγε ολη την αλγη και πειναει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ocean Nutrition Formula Two Flake Food
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς η δικιά μου ούτε αυτήν ούτε καμμία άλλη τρώει,δεν έχω πιά και άλγη και συνεχώς αδυνατίζει.
![]()
|
||||
|
||||
![]() dokimase fresko spanaki. plisimo kalo
|
|
|||
|
|||
![]()
κι εμενα τον πρωτο μηνα δεν ετρωγε τπτ αλλο,εκτος απο αλγη!αν και δεν μου εχει τελειωσει δυστυχος η αλγη,τρωει ολα τα φυλλαρακια τις ocean nutrition,ακομα και απο το χερι μου!δεν θυμαμαι που αλλα εχω ακουσει οτι καλο ειναι να μην ταιζουμε φρεσκο μαρουλι λογο φυτοφαρμακων!ισως αυτο που τυλιγουν τα σουσι?ή τα αποξηραμενα αλγη(νομιζω oτι υπαρχουν στο εμποριο)
γενικα μην την φοβασε την σαλαρια ειναι αρκετα σκληρο ψαρι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΑλιγκαρια για τροφη..... | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-01-06 14:27 |
ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ MBUNAS | Lary80 | Malawi | 22 | 05-04-05 23:27 |
Αποξηραμενα εντομα για τροφη κατευθειαν απο την φυση. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-06-04 04:23 |
Σωστο νερο και τροφη για Αφρικανικες Κιχλιδες | batza | Malawi | 1 | 15-02-04 20:47 |
Zωντανη τροφη; | sharkman | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-04-03 01:34 |