|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω που πρέπει να μπει αυτό το θέμα, αν έχω κάνει λάθος ας με συχωρήσουν οι moderators και ας το μετακινήσουν!
Πιστεύετε ότι τα ψάρια ακούν την μουσική που ακούμε και εμείς; Αντιδρούν σε αυτή; Πολλές φόρες νομίζω ότι τα ψαράκια μου χορεύουν έτσι ρυθμικά που κολυμπάν όλα μαζί… Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα αντιλαμβανονται τα ηχητικα κυματα. Υποθετω πως ειναι μαλλον ενοχλητικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πιστεύω ότι είναι και θέμα είδος μουσικής!
Στην κλασική μουσική θα ηρεμούν πχ… δεν πιστεύω ότι ενοχλούνται με όλα τα είδη μουσικής. Άμα τους βάζω ραπ καπνίζουν χόρτο (Anoubia πάντα το χόρτο )και βαράνε στον πισινό τα αρσενικά τα θηλυκά! Από είδος μουσικής βάζω τα πάντα , απλά αυτά που δεν είναι ήρεμα σε ρυθμό δεν την βάζω πολύ δυνατά την ένταση για να μην συμβαίνει αυτό που είπε ο tolis Δεν νοιώθω ότι κακοπερνάνε άλλα ότι το διασκευάζουν Πέτρο θα το δοκιμάσω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkoutis : 07-01-06 στις 18:26 |
|
|||
|
|||
![]()
το καθε ειδοσ ηχητικων κυμματων που προερχεται απο μουσικη πιστευω οτι τα στρεσαρει και οχι οτι τα ευχαριστει.η παρατηρηση σου ομωσ αξιζει να συζητηθει παιρετερω.
φιλικα πετροσ
|
||||
|
||||
![]()
Η μουσική ηρεμεί και τα άγρια θηρία, έτσι λένε!
Το θέμα είναι αν μπορούν να καταλάβουν τον ήχο όπως τα δελφίνια (αν δεν κάνω λάθος). Αλλά ας ακούσουμε και άλλες γνώμες! |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως αν η μουσική δεν είναι δυνατά και δεν έχει πολλά μπάσα, δεν τα ενοχλεί. Τα δικά μου η μουσική τα αφήνει μάλλον αδιάφορα, στην αρχή με κοιτάνε για λίγο γιατί όντως ακούν κάτι αλλά μετά συνεχίζουν να κάνουν ότι έκαναν πάντα... Με κλασική πάντως δεν έχω δοκιμάσει... ίσως να έχει ενδιαφέρον.
|
|
|||
|
|||
![]()
κατι τετοιο τον εχουν επιχειρησει επιστημονικα.βρισκεται βεβαια σε πειραματικο σταδιο.αυτο που πιστευουν ή μαλλον που θελουν να πιστευουν ειναι οτι η με την μουσικη θα ζουν για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.καλα ετσι λενε τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο..............................
τι μουσικη ακουσ που αρεσουν και στα ψαρακια σού; βαλτουσ λιγω ![]() ![]() φιλικα πετροσ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια που βάφονται | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-05 23:19 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |
Αρρώστια ...HELP !!!!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:12 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |