|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα.
Καμμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό;Μέχρι και λίγες ώρες νωρίτερα υπήρχε κάτι άσπρο στο κέντρο της τρύπας. Η συμπεριφορά του ψαριού είναι φυσιολογική. https://youtu.be/_U0Dmj0O3Ws |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα φίλε γίνεται να συμπληρώσεις την φόρμα ; Για να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδή.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω πρόβλημα να συμπληρώσω τη φόρμα..Αλλά μήπωε με μια ματιά μήπως καταλαβαίνεις τι είναι;Δεν μου κάνει για κάτι συνηθισμένο..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 260 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:2,5 χρόνισ 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 2,5 χρόνισ 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 29 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 6 δίσκοι,νέριτ snails,7 kuhli 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 50% δύο φορές την εβδομάδα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: χθές 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:δύο φορές τη μέρα ξηρά τροφή,σπάνια κατεψυγμένη 11. ΦΙΛΤΡΟ : 2217,2215 12. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:7,5 KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):20 πρίν τις αλλαγές,δεν μετράω πια 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 1 δίσκος 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:καβονική 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: προχτές 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: esha 2000 πριν μια βδομάδα 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: __________________________________________________ ___________ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις έφαγε,γι'αυτό αναπνέει γρήγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου........αυτό που λες δεν ισχύει!Κάτι έχει και το ενοχλεί το ψάρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν είναι εντερική μόλυνση, είναι ελλιπής σε ιχνοστοιχεία διατροφη... Για περισσότερα οι δισκαδες. Καλή τυχη με το ψαράκι φίλε. ριξε μια ματια εδώ αν θες
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55922
|
|||
|
|||
![]()
Τους δισκάδες περιμένω κι εγώ αλλά δυστυχώς αργούν..
|
![]() |
Tags |
δίσκος τρϋπα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με το δίσκο μου. | fitos100 | Δίσκοι | 5 | 31-01-19 23:08 |
Τρύπα | Aris50 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 21-10-08 21:28 |
Πρόβλημα στη όραση σε δίσκο | MEROULA | Δίσκοι | 3 | 14-04-08 21:04 |
Αγόρασα δίσκο-και είναι φοβισμένος- | basillis | Δίσκοι | 32 | 19-11-05 08:32 |
Λευκά κόπρανα απο δίσκο | ΑΝΔΡΕΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-02-05 11:04 |