|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. έχω 4 red phantom tetra και αποφάσισα να τα δωρίσω. το πρόβλημα είναι οτι έτσι όπως είναι το ενυδρείο μου δεν μπορώ να τα πιάσω με τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε κανένα καλό κόλπο για να τα κάνω τσακωτά? καμιά παγίδα DIY ας πούμε ή οτιδήποτε χρήσιμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον φιλε ηλια.η καλυτερη ωρα για να τα πιασεις ειναι η πρωινη πριν αναψει το φως οταν ξυπνανε...αν δεν πιασει,βαλε μεσα την αποχη σου,και αστην καποια ωρα για να τη συνηθισουν,....η χρησιμοποιησε 2 αποχες μια μικρη και μια μεγαλυτερη....μπορεις και να τα κοροιδεψεις με λιγο φαγητο,η χωρισε με καποιο τουλι το ενυδρειο στα δυο,και μετα τα κυνηγας σε λιγοτερο χωρο.............η τελος τα ψαρευεις με λιγο δυναμιτη...........στο τελευταιο αστειευομαι βεβαια.......αντε και καλο βολι......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστη η απαντηση και δοκιμασμενη επιτυχωσ.αν δεν τα βλεπεισ χωρισ φωσ
χρησιμοποιησε ενα φακο. (πακμαν πουτ δε κοτ νταουν σλοουλι) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ρε ηλια....ευθυμησαμε παλι......χαχαχαχαχαχα..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το δοκιμάσω, αλλά έχω την εντίπωση οτι κάπου κάποτε διάβασα για παγίδες (fishtraps) DIY απο μπουκάλι νομίζω ή γυάλινες και δεν μπορώ να βρω αυτά τα Posts. δεν ξέρει κανείς κανένα τέτοιο κολπάκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια αναζητηση...εχει αναφερθει πολλες φορες το θεμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια που βάφονται | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-05 23:19 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |
Αρρώστια ...HELP !!!!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:12 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |