|
|
||||
|
||||
Giannis' nano reef
Είδος ενυδρείου:Nano REEF
Τύπος ενυδρείου -διαστάσεις:το πηρα ετοιμο δεν γωνριζω νομιζω γυαλι Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο:7 μηνες Συνολικά λίτρα:60 Sump (ναι/όχι):οχι δυστηχως Skimmer:TUNZE COMLILNE 9001 Φωτισμός:2X24WATT T5(1XATI PLUE PLUS & 1XATI CORAL PLUS) Κυκλοφορία:1ΧJEBAO WP 10 &1XWAVE 720l/h Υπόλοιπος εξοπλισμός : Εξωτερικο φιλτρο eheim 2210 με ανθρακα και αντιφωσφορο(ο αντιφως θα βγει) ¶λλες πληροφορίεςIY ανεμιστηρακια με κοντρολερ θερμοκρασιας Ρουτίνες συντήρησης :20% αλλαγη νερου εβδομαδιαια και special blend μετα απο καθε αλλαγη και καθε βδομαδα reef plus (Θα ξεκινησω καποια απο τα προιοντα της Korallen Zucht Ιχθύες:1xPicasso Percula & 1xChrysus wrasse Ασπόνδυλα:1xmithrax,2xNasarius snail και μια καραβιδα Κοράλλια:zoanthus:superman return,yoda,blow popps,fire and ice,candy apple orange,la lakers,sunny d,και ακομα καποια αγνωστων στοιχειων,palythoa captain america Soft corals:Ζoanthus LPS:Ephylia paradivisa SPS: οχι ακομα Ρουτίνες συντήρησης ιχθύων-κοραλλιών:ταισμα ψαριων μια φορα την ημερα την επομενη βδομαδα ξεκιναω και ταισμα κοραλιων Αλατότητα:1025 PH:8,1 KH:8,3 ΝΗ3/NH4:0 ΝΟ2:0 ΝΟ3:25 PO4:0,1(SALIFERT) Ca:410 Mg:1320 Θερμοκρασία:27,6 |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε φιλαράκι.
το ενυδρείο θα σκληραίνει σε λίγες μέρες. Κάνε υπομονή να πέσουν οι θερμοκρασίες . Μόνο μία ερώτηση για το μου φαίνεται περίεργο . 25 νιτρικά δεν είναι αρκετά ? |
|
||||
|
||||
Ειναι απλως ειχα ξεμεινει απο τεστ και ειχα καιρο να μετρησω και ανεβηκαν απο το ταισμα να ελαττωσω?
|
|
||||
|
||||
καλημέρα φίλε γιαννη και απο εμένα!
καλή αρχή να εχεις και καλή πορεία σου εύχομαι! πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και πολύ περιποιημένο! καλή σταδιοδρομία να εχεις στο φορουμ μας και ειμαι σιγουρος οτι θα απογειωθείς λιαν συντόμως! είμαστε εδω ολοι ενωμένοι μια παρέα μια γροθιά με γνώμονα πάντα το καλό μας χωρίς δόλο και χωρίς υποχθόνιες κατευθύνσεις! |
|
||||
|
||||
καλος ηρθες και απο μενα!!! καλη αρχη στα αλατια σου ευχομαι!!!
εισαι σε πολυ καλο δρομο και αμα εχεις ορεξη σε βλεπω να πιγενεις σε ακομα καλητερα μονοπατια. οτι θες μπορεις να ρωτισεις, ολο και καποιος θα μπορει να σου απαντισει, ειμαι συγουρος!!!! |
|
||||
|
||||
Δυνατό μπασιμο έκανες Γιάννη χαχαχαχα
Καλη αρχη και από εμένα!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αύξησε λίγο τα βακτηρία και ρίχνετα καθημερινά από τα βακτηρία που ρίχνεις μια φορά την εβδομάδα δια 7. δλδ άμα έβαζες 7μλ την εβδομάδα βάζε ένα κάθε μέρα! |
|
||||
|
||||
οκ απο αυριο που θα κανω αλλαγη νερου το ξεκιναω
|
|
||||
|
||||
Έλα Γιάννη καλημερα.
Έχουμε κανενο νέο; Τελικά αυξησες βακτήρια ; |
|
||||
|
||||
------------------------- Το ψηλότερο που φτάνει κατά την διάρκεια της ημέρας είναι 20 τα άσπρα και 20 τα μπλε ------------------------- είχα ένα θέμα με το kh χωρίς να ριξω τπτ μάλλον από τα δυνατά φωτα λέτε να φταει και το αλατι? (reef crystals)
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 07-10-16 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 08-10-16 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
θέλει δουλίτσα αλλά πάμε καλά Γιάννη !
|
|
||||
|
||||
το ξερω θελει αρκετη δουλεια ακομα αλλα θα στρωσει!!!
|
|||
|
|||
Ευελπιστούμε για το καλύτερο !!!
|
|
||||
|
||||
μπράβο γιαννη!
πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου φιλε! για να ξεκινάμε σιγά σιγά και τις κολλήσεις με τσιμεντακι! |
|
||||
|
||||
Τα SPS δυστηχως τα χάνω...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -------------------------
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 19-10-16 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
τα Sps πέταξε τα θα σου στείλω άλλα!!!!
Την άκουσαν απο τότε και έχουν φουλ νεκρώματα! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
κριμα για τα κοραλακια αλλα δεν πιραζει εσυ να σε καλα!!!
στην τελευτεα φωτο τι βλεπουμε? ανεμωνη? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 02-11-16 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλοριζικα ειναι Γιάννη!
Εύχομαι να σου πολλαπλασιαστούν ολα σε ταχύτατους ρυθμούς. Βάλε και μια κοντινή οταν ανοίξουν! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
Ενοειται θα ακολουθησει απο βδομαδας φωτογραφικο υλικο!!!!
|
||||
|
||||
Απο τα ομορφοτερα ζοανθους Γιαννη ειναι αυτα κατα την γνωμη μου.. Περιμενουμε φωτο, καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
μεγια Γιαννη αντε και οταν μεγαλωσουν εδω ειμαστε και εμεις!!!
|
|
||||
|
||||
μερικές φωτογραφίες τώρα που γύρισα έχασα δύο είδη γιατί μάλλον ή ξεκολλήσαν όσο έλειπαν ή τα πείραζε κάποιο ζωντανό
|
||||
|
||||
Δεν πειραζει Γιάννη,να ειμαστε καλα φιλε και ολα στο προγραμμα ειναι!
Απο μετρησεις πως είμαστε τωρα που γύρισες; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
μαγνήσιο ανέβασε λίγο όπως και το ασβέστιο.
420 1350 θα δούλευα σε τέτοιο ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
Κχ Νο3 ;
|
Tags |
lps sps rhodes saltwater, nanoreef zoas bettercame |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |