|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Κοινωνικό Αμαζονίου
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,20x0,45x0,65m Όγκος: ~250L καθαρα Κατηγορία: Κοινωνικό Αμαζονιου Φυτά: echinodorus: argentinensis,tenellus,ozelot, hygrophilla polysperma, microsorum pteropus, microsorum opteropus windelov Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 pterophylum scalare, 3 black phantom tetra, 5 microgeophagus ramirezi, 10 otocinclus Διακοσμητικά υλικά: ριζες, ξυλα, χαλαζιακη αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: καφε χαρτονι Φωτισμός: 2x39w (dennerle trocal special plant+μια τυπου dennerle color plus) Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες ημερησιως Φιλτράρισμα: eheim professional 3 2075 Θερμοστάτης: jager 300w Λίπανση: ταμπλετες seachem flourish tabs Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6,5-7 Γενική σκληρότητα (GH): 2 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 1 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): <0,3 Νιτρικά (ΝΟ3):20-25 Αλλαγές νερού: 140L ανα 7-10 μερες Θερμοκρασία: 26,5 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
και μερικες ακομα φωτογραφιες...
το ενυδρειο στηθηκε πριν απο περιπου 2 χρονια. απο τοτε εχει φαει 2 μετακομισεις, η τελευταια πριν απο περιπου 5 μηνες. οι φωτογραφιες δεν ειναι φρεσκιες...στο τελευταιο του στησιμο μετα την τελευταια μετακομιση εγιναν καποιες αλλαγες...θα μπουν καποια στιγμη και νεες φωτογραφιες... μην ξεχασω να ευχαριστησω το GAB, ολους τους συνχομπιστες για τα ποστ τους, τα αρθρα τους κλπ αλλα και καποιους συγκεκριμενους που βοηθησαν λιγο...παραπανω ξερουν ποιοι ειναι αυτοι... |
|
||||
|
||||
and some more photos...
και Καλα Χριστουγεννα! Χρονια Πολλα σε ολους! |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο το ενυδρείο και τα ψαράκια είναι κουκλιά να τα χαίρεσαι
|
||||
|
||||
χρονια πολλα!
πανο μπραβο.για δυο χρονια ενυδρειο,μια χαρα το βλεπω.τρεχει για μεγαλυτερο διαστημα αποτι εχω καταφερει να κρατησω εγω ενυδρειο στημενο αλλα και τη ρουτινα του κρατας, και τα ψαρια καλα τα βλεπω λιγο περισσοτερο ισκιο θα εκανα σε μερικα σημεια,να υπαρχουνε σημεια που μπορουνε να κρυφτουνε τα σκαλαρια,αλλα περα απαυτο δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο τωρα. ωραιο το ενυδρειο σου |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
...
Πολύ ωραίο ενυδρείο μπράβο φίλε μου!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
Ενυδρείο Αμαζονίου... | Artsi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 06-08-09 22:14 |
Γαρίδες αμαζονίου | Genirous | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-06-07 09:34 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |
Liolios + Filou (Κοινωνικό Αμαζονίου) | Liolios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 27-01-07 11:36 |