|
|
|||
|
|||
DIY led φωτιστικο
Καλησπερα , θελω να φτιαξω ενα led φωτηστικο θελω να ρωτησω
1. Ποσα led πρεπει να βαλω 2. Ποσα βατ το καθε ενα 3. Τι led πρεπει να βαλω(χρωμμα, lummerκλπ) 4. Τι τροφοδοτικο να χρεισημοποιησω? Υ.Γ. Εχω ενυδρειο με διαστασεις: Υψος: 0,51cm Πλατος:1,20cm Μηκος: 0,35cm Ευχαριστω πολυ!!! |
|
|||
|
|||
ειναι φυτεμενο ή σκοπευεις να το κανεις καποτε; Τωρα τι φωτισμο εχεις;
|
|
|||
|
|||
Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο με φυτα ευκολα και εχω και ανουμπιες με μια λαμπα τ-5 πολυ λιγα σε βατ, αλλα θελω να αναβαθμισω το φωτισμο και φανταζομαι οτι θα χρειαστει να βγαλω τις ανουμπιες
|
|
|||
|
|||
οι ανουμπιες ειναι ευκολα φυτα. Τι αλλα φυτα εχεις; Ποσα βαττ λαμπα; ωρες φωτισμου; Λιπασματα και CO2 χρησιμοποιεις;
|
|
|||
|
|||
Η λαμπα ειναι γυρω στα 30 βατ λιπανση και co2 δεν εχω γτ περιμενα να αναβαθμισω τον φωτισμο, ο οποιος λειτουργει απο την 13.00 εως την 19.00
Εχω και java moss η οποια δεν αναπτησεται καθολου |
|
|||
|
|||
Για κατι καλο στα λιτρα σου με προυποθεση τη χρηση co2 και σωστης λιπανσης θελεις καμια 130watt led σιγουρα βεβαια δεν πεζουν μονο τα watt ρολο αλλα και ο συνδιασμος χρωματων τα lumen η αποσταση απο την επιφανεια η σωστη ψυξη. Ριξε μια ματια στο θεμα που εχω ανοιξει παλι για led και παρε μια ιδεα. Σε κανα 1-2 μηνες το πολυ μολις παραλαβω ολα τα υλικα και ξεκινησω την κατασκευη θα βαλω και φωτος.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ | GIORGOSKARA | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 30-05-10 23:04 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |