|
|
||||
|
||||
εντλερ εγκυμοσυνη...
καλημερα εβαλα στο 30λιτρο ενα αρσενικο εντλερακι μωρο ακομα και 3 θυληκα και τα 2 θυκηκα ειναι πολυ φουσκωμενες οι κοιλιες τους τα εχω 3 μερες στο ενυδρειο αλλα θελω να ρωτησω ποσο καιρο κανουν γεννησουν???
|
|
|||
|
|||
Τώρα αυτό είναι σα να παίρνει η έγκυος για πρώτη φορά τηλέφωνο τον μαιευτήρα και να του λέει: "Φούσκωσε η κοιλιά μου, πότε γεννάω???"
Αν ξέρεις να μας πεις πότε έγινε η "δουλειά", ή μας βάλεις καμιά φωτό, ή μας πεις πόσα γραμμάρια πήραν, μπορεί να επιχειρήσουμε πρόβλεψη. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μωρα δεν εχω παρατηρησει καθως δεν φημιζομαι και πολυ για την οραση μου θα τα ξαναδω το μεσημερι που θα παω σπιτι και θα σας ενημερωσω.... μποκοστα κρατιομουν μην το πω τοσο καιρο αλλα ειδα κατι φωτογραφιες σου απο τις συναντησεις πανω και εισαι ολοιδιος με τον πατερα της κοπελας μου αφου στην αρχη τρομαξα |
|
|||
|
|||
χαχαχα, πάντως αν είχα κόρη θα στην έδινα, ενυδρειόφιλος και ΑΕΚτσής είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
|
|
||||
|
||||
ναι ολα τα καλα πανω μου τα εχω...χαχαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
off topic
χανουμακια κοιταξτε αυριο μην σας παρουμε την προκριση μεσα στο οακα |
|
||||
|
||||
ξεχωριζεις τα μωρα στο πισω μερος της κοιλιας??? καποια φωτΟ?
|
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με εντλερ? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-01-11 19:21 |
εντλερ - καροτο | manos_samos | Διατροφή | 20 | 13-11-10 21:12 |
Εντλερ + Γαριδες | gta__156 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-05-10 14:03 |
παραξενη συμπεριφορα εντλερ;; | dimis_george | Ζωοτόκα | 1 | 04-05-10 12:35 |
Χαθηκε εντλερ; | potami | Ζωοτόκα | 10 | 09-12-09 13:39 |