|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Ο Jorg Stendker στην Ελλάδα!
Στις 21 Νοεμβρίου, ο ΠΣΦΕ υποστηρίζει την εκδήλωση που διοργανώνει η ομάδα του Greek Discus, με καλεσμένο τον μεγαλύτερο εκτροφέα δίσκων στην Ευρώπη, Jorg Stendker!
Η σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση αναρτημένη και στο site μας: http://www.aquarist.gr/news/Stendker/stendker.htm Δεν πρέπει να λείψει κανείς! |
|
|||
|
|||
Δεν θα κουραστω να λεω οτι ΟΛΟΙ πρεπει να υποστηριζουμε τετοιες προσπαθειες, γιατι ειναι δυσκολες να πραγματοποιηθουν, δινουν πολυ κοπο σε οσους τις διοργανωνουν, και κυριως, γιατι τις διοργανωνουν για να μπορεσουν οι ενυδρειοφιλοι να πανε ενα βημα μπροστα!
Συγχαρητηρια στην ομαδα του Greek Discus, θα ειμαστε εκει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 05-11-09 στις 01:42 |
|
||||
|
||||
Πιστεύω ότι θα είναι πολύ επικοδομιτικό σήγουρα θέλω πολύ να έρθω και ελπίζω αυτή τη φορα να τα καταφέρω.
|
||||
|
||||
έχουμε φτάσει σε σημείο να μην προλαβαίνουμε τα σεμινάρια -διαλέξεις -προβολές
και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.... φυσικά θα είμαι εκεί γιατί άκουσα οτι θα έχει καλό μεταφραστη-διερμηνέα
|
||||
|
||||
Ναι δεν θα καταλαβαίνετε τι λέω
Πάμε παιδιά να μαζευτούμε το καλό είναι ότι η παρουσίαση θα είναι ο μισός χρόνος και το υπόλοιπο θα έχουμε ερωτήσεις |
|
|||
|
|||
Θα έρθω και εγώ αλλά δεν ξέρω κανέναν σας…. Είμαι πολύ νιούφις
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O STENDKER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 7 | 04-07-09 22:33 |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
Ο Laif DeMason στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 25-05-08 09:41 |
Το πρώτο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ S.Manueli στην Ελλάδα.... | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 13-07-04 11:24 |