|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Τα Helena τρώνε τις red cherry???
Δεν θυμάμαι, αλλά εχουμε πει κάπου αν τα Helena τρώνε τις red cherry???
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μακριά, μακριά...ναι και πολλές φορές.
|
|||
|
|||
Αν έχω μέσα άλλα σαλιγκάρια? εξακολουθουν να τις προτιμουν?
ΩΧ The number of the beast.. post 666!!!! |
|
||||
|
||||
Δεν τις προτιμούν. Τα Helenae είναι απλά ευκαιριακοί κυνηγοί. Ότι συλλάβουν είναι δικό τους.
|
|||
|
|||
Κανένα πρόβλημα στο ενυδρειάκι που έχω αυτά τα είδη μαζί.Βέβαια δεν τα έχω αφήσει ποτέ νηστικά (τα helena).
|
|
||||
|
||||
Ζωντανη red cherry τα helena?
Με ψαροντουφεκο? Γιατι με τα "ποδια" δεν τις προλαβαινουν ουτε με νεφτι Ακομα κι αν τις προλαβαιναν, εμενα παντως δεν δινουν σημασια.....
|
||||
|
||||
Από την προσωπική μου εμπειρία συμφωνώ και εγώ με τον delta66.Τις ενήλικες είναι αδύνατον να τις πειράξουν.Για τα πολύ μικρά γαριδάκια,όμως,δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εχω γεμισει γεννες. Υπαρχουν ομως λαθρεπιβατες σαλιγγαρια για να ξεσπανε. Στο βιντεο νομιζω φαινονται και μερικα αδεια κελυφη.
|
|||
|
|||
Δεν ειναι κατι που συμβαινει συχνα αλλα εχουν γινει πλεον πολλες αναφορες διεθνως απο χομπιστες οτι τα helena τρωνε γαριδες.
Δειτε εδω μια συζητηση: http://www.shrimpnow.com/forums/showthread.php/5046-Red-Cherry-assasinated! Παιζει κι ενα βιντεακι στο you tube με assassin snail που τρωει snowball αλλα δεν φαινεται καθαρα.http://www.youtube.com/watch?v=KhASQUUKN2E Mπορω να βρω κι αλλες πολλες αναφορες αν ψαξω λιγο παραπανω και στα γερμανοφωνα φορουμ. Και δεν παιζει ρολο αν η γαριδα ειναι αδυναμη ή αρρωστη γιατι ο τροπος που τις πιανουν ειναι με αιφνιδιασμο. Οταν η γαριδα ειναι απασχολημενη, ερπει πανω της σιγα σιγα και την τσακωνει. Οταν η γαριδα καταλαβει που εχει μπλεξει ειναι πια αργα.. Θυμηθηκα τωρα μια φορα που ειχα δει μια CRS να κανει σαν τρελλη οταν ενα μεγαλο ramshorn ειχε σκαρφαλωσει και κολλησει στην πλατη της, την ωρα που αυτη ετρωγε αμεριμνη. Αν στη θεση του ramshorn ηταν ενα assasin, ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι η γαριδα αυτη δεν θα γλυτωνε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Εχει δει καποιος (ή διαβασει αναφορα) για helena να πιανει ζωντανη και υγιη γαριδα, εστω και με αιφνιδιασμό? Γιατι στο βιντεο μπορει να ειναι ψοφια ηδη η γαριδα ή ακομα και μισοπεθαμενη οποτε και ευκολο θηραμα. ΥΓ δεν μπορω να υποστηριξω οτι ειναι αδυνατο να συμβει, αλλα θα επηρεασει τον πλυθησμο μιας αποικιας γαριδων, η υπαρξη helena, εστω και αρκετων? Ο υπερπλυθησμος λαθρεπιβατων σαλιγγαριων χωρις τον ανασταλτικο παραγοντα των helena, ειμαι σιγουρος οτι θα τον επηρεασει σημαντικοτερα μεσω του ανταγωνισμου στη τροφη.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι γαρίδεs red cherry τρώνε άλγη BBA? | lingistis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 30-12-09 01:14 |