|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Συμβατοτητα ψαριων.
Μολις προσθεσα ενα ζευγαρι μονομαχων στο ενυδρειο μου και βλεπω το
cribensis μου να τους τσιμπαει λιγο.Λετε να την βγαλουν καθαρη ή να στρεσαριστουν και να παθουν τιποτα? Εχω ακομα δυο κλοουν , ενα πλακοστομο και ενα chinese algae eater. Το επομενο αποκτημα θα ειναι ενα κοπαδι tetras ... ... καλη δεν ειναι η συνθεση?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Βγάλε τους μονομάχους σε δικές τους (μικρές) δεξαμενές... περίπου 10-15 λίτρα είναι καλά. Δεν βάζουμε ποτέ ζευγάρι μονομάχων μαζί.
Επίσης, καλό θα ήταν να δώσεις και τον CAE. Για τετρα, σκέψου το ενδεχόμενο να βάλεις congo tetras που ταιριάζουν περισσότερο με τα kribensis. |
|
||||
|
||||
Παει ο μονομαχος ο αρσενικος ... ηταν τοσο ομορφος ! του εσκισε ολα τα
φτερα το cribensis τη νυχτα. Ετσι το ανταλλαξα και εγω με ενα ramirezi ενος φιλου. εβγαλα και τον παλιο και μαζεψα το μυαλο μου. Τωρα εχω τα 2 clown .τον pleco , το female betta και το ramirezi. Αληθεια γιατι δεν επιτρεπεται να εχω ζευγαρι μονομαχων στο ενυδρειο? Να μη βαλω αλλον?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
εγω νομιζα οτι μον οι αρσενικοι τσακωνονται μεταξυ τους
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Εγώ πάλι, πιστεύω ότι τα ραμιρέζι δε θα τη βγάλουν καθαρή με τα κριμπένσις. Τα εν λόγω ψάρια είναι πολύ ήρεμα για να συνδυαστούν με κριμπς.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ | newfish | Malawi | 11 | 12-12-11 14:38 |
Αγορα ψαριων | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 08-08-06 12:07 |