|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Πληρει τις προυποθεσεις για νταμαρακι;;;
ΑΠο την αλλη βδομαδα θα εχω ενα DIY με διαστασεις 1,20χ0.42χ0.42.Το φιλτρο ειναι ενα fluval 203 και θα εχω ακομα ενα 103.Αυτην την στιγμη το ενυδρειο φιλοξενει 6 pseudotropheus demasoni κατα 90%(δεν ειμαι απολτα σιγουρος για την αναγνωριση) και εναν πλεκο.Τα 4 demasoni θα μου μεινουν κ σκεφτομαι να φτιαξω ενα νταμαρακι.Κ ρωτω εαν ειναι αρκετα τα λιτρα(αν κ ξερω οτι ειναι λιγα τα ψαρια αλλα εχουν παρελθον αναπαραγωγης κ ελπιζω να πολλαπλασιαστουν) και εαν το 203 αρκει μονο του για τον καθαρισμο.Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
|
|
||||
|
||||
Καλως ηρθες φιλε μου!! Δε γνωριζω να σου απαντησω για τα ψαρια σου! Περιμενε τους ειδικους στα ειδη αυτα!
Ο πλεκο δεν "κολλαει" με τη ψαροσυνθεση σου! Ουτε με τις "απαιτησεις" στις παραμετρους στο νερο!
|
||||
|
||||
Το ξερω κ γ αυτο δεν θα τον κρατησω,αυτος επεσε θυμα της μοδας καθε ενυδρειο κ ενας πλεκο μεσα.Το ενυδρειο αυτην την στιγμη εχει ηφαιστιακο χαλικι μεσα κ κανενα ιχνος πετρας κ εχω σκοπο να το στησω απο την αρχη με χαλαζιακη αμμο κ πετρες
|
|
||||
|
||||
τα λιτρα και το μηκος σου ειναι μια χαρα,Η φιλτρανση ειναι λιγη.Παντος αν ειναι νταμασονι (βαλε φωτο)θελει ποιο πολλα ατομα για να μοιραζεται η επιθετικοτητα τους.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
Eιμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι κ μαλιστα ξεχωρισα πολυ ευκολα το κυριαρχο αρσενικο(ξερετε πως :P) Το ενυδρειο ειναι σε αθλια κατασταση κ με το ζορι βλεπεις τα ψαρια απο την αλγη κ πρεπει να το στησω απο την αρχη οταν το παρω.Αν παρω κ αλλα ατομα θα υπαρχει προβλημα με τα ψαρια που υπαρχουν ηδη τοσο καιρο μαζι;;Σκεφτομαι να λειτουργησω και τα δυο φιλτρα μαζι και το 103 και το 203
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μια χαρά ενυδρείο. Προχώρησε όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Με τα 2 φίλτρα κι έναν κυκλοφορητή θα είσαι καλά. Κράτα την βιολογία για να μη ξαναστρώνεις απο την αρχή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|