|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Φυσικά και μπορείς να το αγοράσεις από ενυδρειακά καταστήματα.
|
|
||||
|
||||
εγω εχω δει μερικα περιοδικα στον αμαζονιο στην αγγελακη.
αλλα το Νο 5 και 11 που θελω δεν τα ειχε............ ειχα αγορασει και 3 τευχοι απο δω http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=2136 στον ευοσμο.τωρα δεν ξερω αν εχει γιατι περασε κανας χρονος και βαλε
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μάλλον θα δοκιμάσω στον Αμαζόνιο που είναι πολύ κοντά στο χώρο εργασίας μου και βλέπουμε. ------------------------- Δυστυχώς δεν το βρήκα στον Αμαζόνιο. Δεν το έλαβαν ακόμη το τεύχος. Μήπως το έχει αγοράσει κάποιος από κάποιο άλλο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη;
\ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παπαδόπουλος Κώστας : 17-07-07 στις 13:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ποιό τεύχος ψάχνεις ;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
Περιοδικό "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 06-11-04 14:12 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |