|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
πρωτη παρουσιαση Malawi 200λιτρα
καλησπεριζω ολο το GAB κ επανερχομαι αυτη την φορα για να παρουσιασουμε το ενυδρειο του κουμπαρου μου.επειτα απο αρκετη δουλεια κ επειδη το αισθανομαι κ δικο μου,επιλεξαμε ενα Malawi λιτο με καποιες ομορφες πινελιες κατα την γνωμη μας κ ελπιζουμε το αποτελεσμα να σας αρεσει κ φυσικα δεκτες καθε λογης παρατηρησεις για την καλυτερευση του αποτελεσματος. Διαστάσεις:100x42x45
Όγκος:190λιτρα μικτα,160 καθαρα Τιτλος:Malawi Κατηγορία:Ενυδρειο βιοτοπου Malawi Φυτά:vallisneria gigantea,anubia barteri Ψάρια / ¶λλα είδη:aulonocara marble peak,labido yellow black back,Pseudotropheus demasoni, κ αλλα 2 που δεν τα θυμαμαι αυτη την στιγμη. Διακοσμητικά υλικά:ξυλα ποταμισια,πετρες από παραλιες,αμμο ψιλη Φόντο:Μαύρο χαρτονι Φωτισμός:2 λάμπες 30w η καθε μια Διάρκειαφωτισμού:9ωρες κ ετοιμαζεται moonlight Φιλτράρισμα:eheim 2213 προς το παρον Θερμοστάτης:200w UPS:- Λίπανση:ταμπλετα στην vallisneria Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH:7,9~8,2 Γενικήσκληρότητα (GH): 9°dGH Ανθρακικήσκληρότητα (ΚΗ): 20° dKH Αμμωνία (ΝΗ3):0mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2):0mg/l Νιτρικά (ΝΟ3): <10mg/l Αλλαγέςνερού:50λιτρα κάθε εβδομαδα Θερμοκρασία: 28°C
|
||||
|
||||
Στην τέταρτη φωτό είναι ένα Pseudotropheus Demasoni μάλλον.Είμαι περίεργος για το πως θα τα πάει με όσα ψάρια του μοιάζουν στο χρώμα μέσα στο ενυδρείο.Όμορφο είναι.Θα μπορούσε να έχει πιο πολλές πέτρες ίσως.
|
||||
|
||||
ναι αυτο ειναι!thanks!
|
||||
|
||||
Πωπω...
Υ.Γ. Λιπαίνεις με εξέλ γιατί η βαλισνέρια έχει καεί λίγο...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- η vallisneria αγοραστηκε μολις χθες μαζι με τις anubies!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 09-10-10 στις 15:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
και εγω νομιζω οτι θελει κιαλες πετρες κατα τα αλλα πολυ ωραιο μπραβοο!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
καλησπερα. νομιζω οτι το ενυδρειο σου αν και ομορφο θελει λιγο φτιαξιμο στα ψαρια που εχεις μεσα....
στην δευτερη φωτο βλεπω ενα frontosa και ενα tilapia buttikoferi το ξερεις οτι εχεις αυτα τα ψαρια??? τα πηρες εσυ η στα εδωσαν??
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 09-10-10 στις 17:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
θα συμφωνησω με το Θαναση απλα θα προσθεσω οτι και στην τελευταια φωτο frontosa βλεπουμε.Κατα αλλα βγαλε τα ξυλα και βαλε αφθονες πετρες και φυσικα θα βγαλεις την frontosa απο μεσα
|
||||
|
||||
Είναι μια καλή αρχή... μπραβο σας
Διαβάζοντας όμως το πρωτο σου ποστ βλέπω... Κατηγορία:Ενυδρειο βιοτοπου Malawi το οποίο δεν το βλέπω όμως ως βιοτοπικό όπως είναι στημένο ... Αν και είναι μεγάλη η κουβέντα αυτή (π.χ. για το εάν μπορούμε να στήσουμε σε ας πούμε 500 ή και 800 λίτρα ένα βιοτοπικό) και έχοντας υπόψη ότι αυτός είναι ο σκοπός σας θα έλεγα να βγάλετε το ξύλο ή να το αντικαταστήσεται (εάν επιμένετε στην παρουσία ξύλου στην σύνθεση σας) με αρκετά πιο μικρό κομάτι τοποθετημένο πάνω από τις πέτρες ή στο πλαϊ και πάνω σε αυτά μπορείς να δέσεις τις anubia barteri. Εγώ σίγουρα θα προσθετα και άλλες πέτρες και σε πιο φυσική διάταξη. Την vallisneria gigantea θα την τοποθετούσα στην μία πλευρά κατά προτήμιση στην έξοδο του φίλτρου. Οπως έγραψε και ο Θανάσης έχετε μέσα ψάρια που δεν αρμόζουν π.χ. το frontosa που πρέπει να πάει σε άλλο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οποτε θα προσθεσω οτι πρεπει να ειχε φυγει πριν μια μερα...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη παρουσιαση!!! | johnbaz | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 04-05-10 20:58 |
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-LIDO 120lt | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 31-10-09 13:51 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |