|
|
||||
|
||||
atoll
συνέχεια από εδώ ...
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 17-02-15 στις 14:37 Αιτία: Fringing reef |
|
||||
|
||||
Πω πω! Πολυ ωραία χρώματα! Έπαθα πλάκα, μπράβο Κώστα. Να τα βλέπουν αυτά μερικοί που υποστηρίζουν οτι με led δεν αναπτύσσονται κ δεν έχουν χρώματα τα κοραλια...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πολλα καφετιασαν και επανερχονται σιγα σιγα . Δημητρη το κεφαλαιο φωτισμος ειναι μεγαλο και η κουβεντα το ιδιο ... Η δικη μου αποψη ειναι πως ολλα μεγαλωνουν sps γιατι αυτα εχουν και τις περισσοτερες απαιτησεις σε φως και οι t5 και οι metal halide και τα led , εγω τα εχω δοκιμασει και τα τρια και δεν ξανακοιταω πισω , αυτη την στιγμη εχω ακριβως 400 βατ στα 850 λιτρα και καλυπτω ολο το ενυδρειο και χρωματακια πολυ καλα και συνεχως βελτιωνονται . Τα multichip με αυτα που εχω δει εως τωρα πιστευω πως ειναι ζητημα χρονου να γινουν η πρωτη επιλογη στον φωτισμο οχι μονο των ενυδρειων ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
ενα φρεσκο βιντεακι , ετσι για να κραταω και εγω ενα αρχειο με την προοδο των sps που με ενδιαφερει
http://youtu.be/nvuJ4UUIgXc
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 23-08-14 στις 18:18 |
|
|||
|
|||
δεν βλεπω τπτ φιλε!!!
|
|
||||
|
||||
Το εφτιαξα ηθελα να φαινεται σαν παραθυρο στην δημοσιευση τελος παντων
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Καταπληκτικά χρώματα! Μπράβο κωστα
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια !
|
|||
|
|||
φοβερα τα κοραλια σου!!!
δεν μας λες και σε τι μηχανη ποζαρους τα κοραλια σου!!!!! |
|
||||
|
||||
ευχαριστώ φιλαράκι , μηχανή δεν παίζει με το ζόρι βγάζω φωτογραφίες , κινητό είναι lg p800
|
|||
|
|||
Ε τοτε θα πρεπει να ειναι τα πιο best που εχω δει!
|
|
|||
|
|||
Μεγαλωσαν πολυ 'η ειναι ιδεα μου;
|
|
||||
|
||||
Τυφλώθηκαμε Κώστα! Το ενυδρειο σου ειναι τέλειο κ τα χρώματα απίστευτα!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ φιλαράκι , περιμένω μερικές ακροπόρες τενουϊ μέσα στην εβδομάδα ακόμα που είναι από τις αγαπημένες μου , και θέλω να ψάξω να βρώ 3-4 ακόμα που έιναι από βαθιά νερά και μεγαλώνουν αργά αλλά είναι εντυπωσιάκες όταν στρώσουν
|
|||
|
|||
Καρδιναλιοι σου αρεσουν κωστα;
|
|
||||
|
||||
οι μπλε stanghorn , green blue stanghorn πιο πολύ έχουν εκραγεί μεγαλώνουν σαν τρελλές
με τσάκωσες για leptacathus πάω
|
|||
|
|||
Αυτα θα σου προτεινα, γιατιαπο οσα διαβασα ειναι τα ισως α μοναδικα θαλασσινα που κοπαδιαζουν.....καιεγω οταν με το καλο στρωσειτο δικο μου , καμια15αρια απο αυτα λω να βαλω, οποτε περιμενω τις εντυπωσεις σου.
|
|
||||
|
||||
εκπεμπουμε στα ίδια nm αγόρι μου μάλλον σε κανά μήνα θα τα παραγγείλω και όποτε έρθουν
|
|||
|
|||
Τελειο
|
|
||||
|
||||
Φοβερό Κώστα! Τα κοραλια σου εχουν γίνει ολόκληρες αποικίες.
|
|
||||
|
||||
Respect για το αποτέλεσμα!!
|
|
|||
|
|||
Κώστα, οπως στο εχω πει και απο κοντα το ενυδρειο σου ειναι πανέμορφο. Καλοδουλεμένο, με προσωπικό στυλ και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει απο ολες τις απόψεις.
Θα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με μια αναφορα που ειπες, οτι πια βαζεις βότκα με το ματι οταν χρειάζεται. Θα μπορούσες να το αναλύσεις αυτο γιατι δειχνει πολυ ενδιαφερων; Ευχαριστω
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
||||
|
||||
καλημέρα Μάριε , έχω μια σταθερή δόση συντήρισης 4μλ την ημέρα , αυτό μου κρατάει τα νιτρικά από 0,2 εως μισό και τα φωσφορικά μη ανιχνεύσιμα , τώρα κάποιες δόσεις τις παραλείπω αν δω το κυανό να αυξάνεται , γενικά παίζω από την ασφαλή πλευρά αν θέλω μπορώ να ανεβάσω λιγο ακόμα την δόση και να πάνε εντελώς 0 τα νιτρικά αλλά δεν το πέρνω απόφαση
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Ομορφιες απιστευτες!!!! Καλα Κωστα, 2:30 τα μεσανυχτα, εχεις ανοιχτα φωτα;
|
|
||||
|
||||
Φοβερα χρωματα τα ψαρια, τα κοραλια, είναι πανεμορφο. Μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
Κώστα ωραίο!
Μου φαίνεται βελτιώθηκες στις φωτός. |
|
|||
|
|||
Κωστα φουντωνει ο υφαλος σου!!!!
Τα χρωματα τουμπανο καο οι ληψης σου καλητερες... Αντε ωρα για Dslr.. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω αγορια και κοριτσια. , τα ωραρια του ενυδρειου πανε με τα δικα μου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 24-05-15 στις 20:51 |
|
|||
|
|||
Φιλε σκοτωνει η reefara μπραβο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|