|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Τι συνδιασμό ψαριών προτείνετε για ενα ενυδρείο γύρω στα 400 λίτρα. Το ενυδρείο αυτό επιθυμώ να ειναι κοινωνικό. Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας.
|
||||
|
||||
![]()
ΑΠΕΙΡΕΣ οι προτάσεις... πές μας κάποιο είδος που σου αρέσει πολύ για να σου πούμε τα υπόλοιπα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πριν πω τι θα μου άρεσε βασικά να έχω, θα θελα να μου πείτε τους συνδιασμούς τους δικούς σας, το μονο που θαθελα να έχω αρκετή κινηση μεσα στο ενυδρείο με πόλλά ψαράκια, βασικά να σφίζει απο ζωή το ενυδρείο, να είναι ζωηρούλια και παιχνιδιάρικα με όμορφα χρώματα. Αυτά και περιμένω να διαβάσω με αγωνία τις προτάσεις σας.....
|
||||
|
||||
![]()
αν ήταν να κάνω 400άρι, θα το έκανα αρκετά φυτεμένο και θα έβαζα 1 μεγάλο κοπάδι (15!?) Melanotaenia Boesmani, ή Trichogaster Leeri, ή καμια 8αριά Σκαλάρια σαν τα μάυρα Veiltail του Netblues... υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα για Malawi ή Victoria...
Φιλικά,
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 19-12-05 στις 14:10 |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες κινηση Melanotaenia Boesmani οπωσδήποτε......
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας, θα ερευνήσω αν υπάρχουν στη Κυπρο melanoteania Boesmani, καθώς θα ετοιμάζω το ενυδρείο το οποιο ακόμα νερό δεν εχει δεχθεί ευρίσκεται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας υποστρώματος και χαλικιού, έτσι μέχρι να φτάσουμε στα ψαράκια θά εχω σχηματίσει μιά εικόνα γιαυτό που θαθελα να είχα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτό προτείνετε ? | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-01-04 00:21 |