|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζωοτοκα με ασβεστολυθηκες πέτρες τεριαζουνε?καπου διάβασα ο τι σε φυτεμένο ενυδρείο δεν τεριαζουν. Αληθεια η Ψέματα.? Όποιος γνωρίζει να με απαντήσει. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρετε και από εμένα. Φυτεμένο ενυδρείο με ζωοτοκα. Τι παραμέτρους έχει.?
Στάλθηκε από το Coolpad E501_EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Να απαντήσω όσο μπορώ και στα 2 ερωτήματα σου.
Τα ζωοτόκα γενικά προτιμούν σχετικά σκληρό και αλκαλικό νερό (το νερό της βρύση μας είναι μια χαρά δηλαδή, χωρίς κάποια επεξεργασία). Οι ασβεστολιθικές πέτρες είναι εντάξει για ενυδρείο με ζωοτόκα. Φυτά υπάρχουν αρκετά, εύκολα και ανθεκτικά στις ίδιες παραμέτρους (πχ ανούμπιες, κρίνουμ, βαλισνέριες, πτερόπους, κρυπτοκορίνες κλπ). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Coolpad E501_EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Coolpad E501_EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το Coolpad E501_EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sortepsarapak : 01-12-17 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες μη ασβεστολιθικές. | ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-09-16 22:50 |
Ασβεστολιθικές Πέτρες | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-01-11 10:25 |
Πέτρες ΜΗ ασβεστολιθικές ? | kilo_me | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-10-10 17:18 |
Ασβεστολιθικές πέτρες | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-02-08 18:33 |