|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εχω ενα μικρο ενυδρειο τραπεζι και εδω και 2 μηνεσ αλλαζς το νερο καθε 2 μερες και εχω αυτο το προβλημα. δευτερα το αλλαζω την τριτη γινεται οπως στην φωτο. τι ειναι και πως το αντιμετωπιζω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες
![]() Για πές λίγα πράγματα για το τραπεζοενυδρειο ![]() Αν και δεν φαίνεται κάτι απο την φωτό υποψιάζομαι bacterial bloom .
|
|||
|
|||
![]()
ειναι πολυ απλο ενυδρειο με αμμο και 3 χρυσοψαρα μονο με ενα απλο φιλτρο. το εχω σε ιατρειο στον χωρο αναμονης αλλα συνεχεια εχω αυτο το θεμα. τι να κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς απλό φιλτρο ? εσωτερικό ? τι έχει μέσα ?
|
|||
|
|||
![]()
εσωτερικο με μαυρο σφουγγαρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μας μια φωτό από όλο το ενυδρείο να το θαυμάσουμε.
Εννοείς μόνο στην επιφάνεια γίνετε έτσι το νερό? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να βάλετε μια φωτογραφία του φίλτρου ή να μας πείτε τον τύπο ?
Θα χρειαστειτε βιολογικο υλικό στρωμενο (μπόλι ) ίσως το θόλωμα να ειναι και αποτέλεσμα αμμωνίας . Δεν κάνατε μετρησεις ποτε ??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη φωτισικου με LED (ασπρο και RGB) | vesarion | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-05-11 19:04 |
ερωτηση για ασπρο χνουδι | linos21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 07-06-10 21:58 |
ασπρο-μαυρο | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-02-09 14:36 |
χαλικι ασπρο | mariannos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 12-01-09 20:09 |
Ασπρο Μπαλακι στο στομα!! | gtsia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 11:41 |