|
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι αυτό που ε ει βγάλει το. Black moor? Τι κανω τώρα? Το ψαράκι είναι ζωηρό τρώει κανονικά η πλεύση του κανονική.
Αυτό? ![]() https://youtu.be/iHwV5wsRUwQ βιντεο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-09-17 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου
ή χτύπημα είναι ή κάτι σαν σπυρί που γδάρθηκε, Αν είναι χτύπημα με αλάτι θα επουλωθεί, αλλιώς θα χρειαστεί κάποια θεραπεία όπως με baktopur, μη το αφήσεις ετσι. Αλατι 3 γραμμάρια / λίτρο καλά διαλυμένο πριν μπει στο ενυδρείο. Στις αλλαγές να έχει μπει από πριν ίδια αναλογία αλάτι καλά διαλυμένο. Μετά την θεραπεία σταδιακή και ήπια αφαίρεση του αλατιού, όπως καθημερινές αλλαγές 10%-15% με φρέσκο νερό χωρίς αλάτι για καμια 10αρια ημέρες ή και 2 φορές την ημέρα για καμιά εβδομάδα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roulamidi : 23-09-17 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βλέπω πως είναι μεγάλη η πληγή,
ίσως να βοηθήσει το μελαφιξ λιγο. Το αλάτι δεν φεύγει, βάζεις 1 φορά , και στις αλλαγές βάζεις από πριν στο φρέσκο νερό την ίδια αναλογία. Θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον για 10 ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
Γύρω στα 360 γραμμάρια αλάτι.
Αλλα όχι το μαγειρικό, θα πρέπει να βρεις αλατι χωρίς προσθετα , όπως το χοντρο τυροκομικό ή το πράσινο Χιων από τα Α/Β. Φρόντισε να έχεις πάντα αλατι στο ντουλαπι σου, είναι φαρμακο και δεν χαλαει ποτε,
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
---------------------------------------------- Εχων ενυδρειακο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-09-17 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε τότε μια καλή αλλαγή ,
για να υπάρχει φρέσκο νερό στο ενυδρείο, διέλυσε 360 γραμμάρια αλάτι και το ρίχνεις και βάλε και μελαφιξ αλλά το παρακολουθείς αν δεν δεις σύντομα βελτίωση πρέπει να δούμε για πιο δραστική θεραπεία -------------------------- Και μην αγχώνεσαι ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor S.O.S | pavos | Χρυσόψαρα | 15 | 08-09-16 12:03 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |