|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας.θα ηθελα να μου πειτε ποσες ωρες την ημερα πρεπει να εχουμε ανοιχτο το c02 σε ενα ενυδρειο και ποσες φυσαλιδες το δευτερολεπτο ειναι το ιδανικο.
εχει εδω και δυο μερες που το εχω μια φυσαλιδα το δευτερολεπτο και η μετρηση στο ph ειναι 7.5 το ενυδρειο ειναι 200 λιτρα και τα φωτα αναμενα απο τις 4 το μεσημερι μεχρι τις 12 το βραδυ. ευχαριστω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι σκληρότητες έχεις; Από ανατάραξη/οξυγόνο τί κάνεις; Λίτρα/Διαστάσεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο με drop checker μπορείς να μετράς ακριβώς τη περιεκτικότητα CO2 στο νερό
|
|||
|
|||
![]()
ειναι λαθος να μετραμε το ph τη συγκεκριμενη στιγμη? για να καταλαβουμε τι γινεται?
------------------------- σκληροτητα δε γνωριζω.απο αναταραξη ελαχιστη στην επιφανεια του νερου απο την καταθλιψη του φιλτρου.οξυγονο και αυτο ελαχιστο θα ελεγα ------------------------- σκληροτητα δε γνωριζω.απο αναταραξη ελαχιστη στην επιφανεια του νερου απο την καταθλιψη του φιλτρου.οξυγονο και αυτο ελαχιστο θα ελεγα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης29 : 05-09-17 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που πρέπει να σε νοιάξει πιστεύω είναι η συγκέντρωση C02 γι αυτό πρέπει να μετρήσεις την KH
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρησιμοποιω νερο βρυσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι φυσαλίδες δεν είναι μέτρο μετρησης γιατί το μέγεθος της φυσαλίδας δεν είναι το ίδιο για όλους.Και παίζει ρολό φυσικά όχι μόνο πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο αλλά και πολλές άλλες παράμετροι. Παρουσίαση του ενυδρείου πρέπει να κάνεις.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
σε λιγο καιρο θα κανω παρουσιαση του ενυδρειου για να εχεται και εσεις μια εικονα και να μπορεσω και γω να βοηθηθω περισσοτερο !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|