|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα. Έχω ένα ριακτορα ασβέστιου της schuran. Το υλικό που έχω αρχίζει να τελειώνει. Είμαι ευχαριστημένος από τις τιμές που μου δίνει στο νερό αλλά δεν ξέρω ποια μάρκα είναι. Ρώτησα στο μαγαζί που το είχε φέρει και μου είπε ότι δεν το ξαναφερνει γιατι ήταν μια μαζική χυμα παραγγελία και δεν υπάρχει ξανά.
Τι κάνουμε τώρα;;; Έχω δει ότι υπάρχουν πάρα πολλές μάρκες από υλικά. Grotech, caribe sea, Korallen-zucht, seachem. Και διάφορες κοκομετριες. Εσείς ποιο υλικό δουλεύεται; τι κοκομετρια; είστε ευχαριστημένοι; έχετε κάποια πρόταση;
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιωργο!
Εγω δουλεύω της CaribSea, ειναι απο Florida και κοκκομετρία την ενδιάμεση που βγαζει! Ειναι ομως λιγο σχετική η σύγκριση μεταξυ εταιριών παρασκευής υλικού, μιας και καθε ενυδρείο εχει διαφορετικές απαιτήσεις και καταναλώσεις! Τα μόνα συγκρίσιμο δεδομένο που εχουμε ειναι ο πίνακας τιμών που εχει πίσω! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δουλεύω αυτό https://www.aquapro2000.de/en/Substr...4kg::7828.html
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστα Βάζεις μαζί και κάποιο άλλο υλικό; ή μόνο αυτό μέσα στο ριακτορα; Αν θυμάμαι καλά schuran δεν είναι ο Ριακτορας σου;
|
||||
|
||||
![]()
Σκέτο κοραλλι βάζω , μαγνήσιο ρίχνω λίγο οπότε θυμάμαι χύμα στο σαμπ.
Και εγώ με σουραν χαχα, απλά οπότε αγοράζω κοιτάω και τα παίρνω μάζεμενα ότι χρειάζομαι να μη ψωνίζω συνέχεια.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy calcium reactor | mathiu | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 90 | 18-12-17 16:03 |
calcium reactor | aponalto | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-08-10 19:14 |
Calcium Reactor | chria | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 1 | 02-06-10 07:44 |