|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει τροπος να αφαιρεθουν γρατζουνιες οχι βαθιες απο τζαμι ενυδρειου?Καποιο καταστημα ισως που να αναλαμβανει τετοιες δουλειες?Εχω διαβασει και για οξειδιο του δημητριου λεω μηπως το δοκιμασω
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω, αν υπάρχει χαραγματια να μπορεί να φύγει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια υπάρχει...
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν τζαμαδες που τα αναλαμβάνουν , εφόσον μιλάμε κι πολύ πολύ μικρές γρατζουνιες. Τα τρίβουν...
Και η glasscarhellas το έκανε παλιά. Δεν ξέρω αν το κανει ακομα |
|
||||
|
||||
![]()
Με τι κοστος?Σε αδειο η γεματο ενυδρειο.Ολα αυτα παιζουν ρολο.
|
|||
|
|||
![]()
εχει μικρες αλλα αρκετες γρατζουνιες.Θελω να τις αφαιρεσω και καποι βρηκα την glasscare.Πηρα τηλ. και μου ειπαν πως μπορουν να τις αφααιρεσουν.Το κοστος ανερχεται περιπου στα 50 ευρω.Πιστευετε πως αξιζει?Το εχει δοκιμασει κανεις?Μηπως να δοκιμαζα με οξειδιο του δημητριου,γιατι απο οτι ειδα παρομοιο εξολισμο χρησιμοποιουν(μια αλοιφη και δισκους λειανσης).
|
|
||||
|
||||
![]()
50¤ ???? Χαχα, καλύτερα να αλλάξεις όλο το τζάμι 😂
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ | petros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 20-10-15 22:40 |
Βοηθεια για αφαιρεση σιλικονης | fotis_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-03-15 15:09 |
βοηθειαα για αφαιρεση σιλικονης!! | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 20-02-14 15:19 |
Αφαιρεση κοντρας σε ριο300 ; | ktmas990 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-05-13 21:46 |
επιδιορθωση γρατζουνιων | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-01-12 17:47 |