|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε ολους έχω ένα 200 λίτρο κοινωνικο ενυδρείο, στο οποίο θέλω να προσθέσω υπόστρωμα για τα να πάνε κάπως καλυτερα τα φυτά... Πως μπορω να το κάνω χωρίς να γίνει χαμός εκεί μέσα ; έχετε καποιο κόλπο να μοιραστείτε ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι βυθο εχεις τωρα και τι θελεις να βαλεις? Εχεις απαιτητικα φυτα, ή εχεις σκοπο να βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο έχει αρκετά απαιτητικά φυτά κι είναι σχεδον πυκνοφυτεμένο τρέχει ηδη ενα χρόνο αλλά θέλω να προσθέσω ειδικό υπόστρωμα για να πάνε καλυτερα τα φυτά κι για να προσθέσω κάποια ακομα , χωρίς όμως να το ξεστησω.
Θεωρείται οτι μπορεί να γίνει ή να μην το πειραξω ; Έχω απλό χαλίκι ανακατεμένο με της jbl το aquabasis plus σχεδόν οπου έχει φυτά... Απλως σε κάποια σημεία είναι λιγοτερο το υπόστρωμα κι ήθελα να το φερω σε ισορροπία... |
|
||||
|
||||
![]()
εχεισ επιλογες.. 1) η βαζεις ταμπλετες βυθου για τα ριζικα συστηματα .
2) η ξανα στηνεις ολο τα ενυδρειο ..αρκετη δουλεια και αμωνια ¨) 3 η μπαινεισ youtube,. exeiκατι βιντεο με συμπληρωμα -χαλικιου , δεν ξερω αν ειναι υποστρωμα .αλλα πιθανον να δουλευει και για σενα. https://www.youtube.com/watch?v=VfkkunBi3V0 elpizo να σε βοηθεισα
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!
Εχετε να μου προτεινετε καποιες συγκεκριμένες ταμπλέτες; Σίγουρα θα χρησιμοποίησω κι το τροπο του βίντεο... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα εχω ακουσει οτι βαζουν στικακια απο τα λερου η τα λιντλ
![]() Αυτα χρησιμοποιω και εγω...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |