|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εψησα την κοπελα μου να ασχοληθει και αυτη με τα ενυδρεια..... Μετα απο ενα χρονο που με βλεπει να παιδευομαι με αυτα εκδηλωσε την επιθυμια να κανει και ενα δικο της..... Το ενυδρειο αγοραστηκε και ειναι αστερακι!!!! 100*40*50 γυρω στα 200 λιτρα θα μεινει καθαρο..... Πηρα και ενα εσωτερικο φιλτρο που ειχε μεινει απο αλλο ενυδρειο και ειμαι ετοιμος να ξεκινησω.... Αποφασισα σε αυτο να ξεκινησω την ενασχοληση μου με τις κιχλιδες...... Ξερω οτι γενικα ειναι ανθεκτικα ψαρια, δεν θελουν πολλα πολλα και επισης δεν ηθελα να παιδευομαι με φυτα κλπ..... Οποτε σκεφτηκα τις κιχλιδες ως την πιο ενδιαφερουσα λυση.... Σκεφτομαι να παω για βιοτοπο κιχλιδων και περιμενω προτασεις για τη συνθεση και διακοσμο του ενυδρειου..... Πιστευω οτι οι αφρικανες ειναι οι πιο ενδιαφερουσες και εχουν και πιο ωραια χρωματα απο τις αμερικανες.... ΠΑρολαυτα περιμενω ολες τις προτασεις για τη συνθεση του νεου ενυδρειου (ακομα και αμερικανες) ωστε να βγει ενα ομορφο αλλα και ευκολοσυντηρητο αποτελεσμα..... (αρκετα τραβαω με τους δισκους σπιτι μου να εχω να τρεχω και στο σπιτι της για προβληματα με τιποτα!!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψάχνεις για αφρικάνικες κιχλίδες να βάλεις σε 200 λίτρα, τότε κατά τη γνώμη μου, κοίτα τι σου αρέσει από Μalawi mbuma. Υπάρχει μεγάλη ποκιλία, διάλεξε τι σου αρέσει περισσότερο για να δούμε πόσα ψάρια και πόσα είδη μπορείς να κρατήσεις χωρίς προβλήματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πραττεις σοφα ωσαν πρυτανης!!
ερωτηση κρισεως 1. ποια λιμνη ερωτηση κρισεως 2. γιατι διαλεξες malawi ?? ![]() ![]() ![]() ερωτηση κρισεως συνειδησης !! δεν αφηνεις και τους δισκους και να το γυρισεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι δίσκοι κιχλιδες ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ρε Τολη τι περιμενεις απο τον γαυρο...... Εχει φαει και τον αποκλεισμο στο κεφαλι και πρεπει να ειναι πιο χαλια απο πριν
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σου δώσω C. Frontosa σε τιμές μπρούτζου (όχι χρυσαφιού)...
αλλά σε καμία περίπτωση για 200 λίτρα ενυδρείο. Sorry. Φτιάξε εσύ μεγαλύτερο ενυδρείο, και C. Frontosa θα υπάρχουν πάντα. Ξανασκέψου αν θες αυτό που σου είπα για τα mbuna. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η στουτγκαρδη φταιει προεδρε!!!
![]() ![]() με 2 τεμαχια σε 5 λεπτακια του ρθε βαρυ!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |