|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια. Στηνω ενα 120αρι που μου δωσανε προσφατα, προκειται για το κλασσικο του μαρινοπουλου. Το ενυδρειο μου το δωσανε χωρις το επιπλο που ειχε, μονο τη γυαλα, το καπακι και μια πλαστικη βαση που επανω της καθεται η γυαλα. Αποτι βλεπω η γυαλα καθεται στη βαση περιμετρικα μονο. Τι λετε θα εχει προβλημα ετσι? Να την κρατησω τη βαση ή να την πεταξω και να βαλω κατευθειαν τη γυαλα? Και κατι ακομα, εχω ενα σιδερενιο τραπεζι 90cm μακρος, το ενυδρειο εχει μακρος 100cm. Να το βαλω πανω ή θα εχω προβλημα με 5 ποντους απο τη μια και 5 απ την αλλη στον αερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε βαλε το μεταλικο τραπεζι και ενα ξυλο να παταει ολο το ενυδρειο μην το αφησεις να περισευει
------------------------- Βαλε αμα θες κ μια φωτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Master : 09-04-17 στις 15:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει κανενα προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου βασικα δε φαινεται καλα αλλα τα ενδιαμεσα πλαστικα δεν ακουμπανε κατω οποτε η γυαλα παταει μονο περιμετρικα. Σιγουρα λες δεν εχει θεμα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω πιο ειναι το ενυδρειο του μαρινοπουλου κ τι τζαμι έχει .το δικο μου το 400αρι παταει περιμετρικά σ μεταλικη βαση κ δεν εχει προβλημα.αλλο ενα 100αρι το ιδιο.ξερεις το παχος του γυαλιου;;;
------------------------- Πάντως το δεν θα εχει προβλημα το ελεγα για το μεταλικο τραπεζακι που ειναι 90 ποντους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 09-04-17 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο εννοω ολα τα αλλα ισχυουν
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι βαζουν αναμεσα στο επιπλο και το ενυδρειο? | pavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-05-15 14:14 |
DIY επιπλο για ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 07-11-09 22:10 |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |