|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ την παρέα,
Είμαι νέος στο φόρουμ και ψάχνομαι λίγο να το μάθω. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να βρω τα απεσταλμένα μου μηνύματα, αλλά όταν πηγαίνω στο αντίστοιχο σημείο μου δείχνει 0, ενώ έχω στείλει ήδη κάποιο και δεν μου το εμφανίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, |
|
||||
|
||||
![]()
κατω απτο πεδιο εισαγωγης κειμενου,εχει ενα κουτακι που λεει "αποθηκευση ενος αντιγραφου στο φακελο απεσταλμενα".
τσεκαρε το και ξαναδοκιμασε ![]() δες τη φωτο απο κατω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν στείλω δηλαδή το μήνυμα και δεν το τσεκάρω αυτό, το μήνυμα δεν αποθηκεύεται... Ωραία, γιατί εγώ είχα στείλει μήνυμα, δεν το έβρισκα στα απεσταλμένα και μετά ξαναέστελνα. Ήμουν και από κινητό και δεν το είχα προσέξει. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αν δεν ειναι επιλεγμενο αυτο δεν το κραταει σαν αντιγραφο στο φακελο σου.
νο προμπλεμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να είναι σαν μόνιμη επιλογή ?
Είναι ένα προβληματάκι αυτό. Φιλικά |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει.οταν το τσεκαρεις,μενει τσεκαρισμενο.
δεν το κανεις καθε φορα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση αριθμού μηνυμάτων σε μέλη | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 2 | 23-11-06 11:27 |