|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ενυδρειο 140 χ 50 χ 60 , σαμπ 100χ40χ40 σκιμμερ rlss r8I
αντλια επιστροφης jebao ac3500 , και παμε τωρα να σας ζαλισω στην ερωτηση. το σαμπ εχει τρεις μπαφλες δεν εχω κολησει ακομα καμια. εκει θελω την γνωμη σας , πως να χωρισω το σαμπ ωστε να ειναι ευκολο στο καθαρισμα, επισεις το σαμπ στη μια γωνια εχει δυο γυαλακια κολημενα (σαν ορθιο κουτακι ) με σκοπο τον ανθρακα και τον αντιφ. να τα βαλω εκει , χωρητικοτητασ 1.72 λ το κουτακι . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα Σπύρο και καλή αρχή σου εύχομαι να έχεις! όταν λες μπαφλες τι εννοείς? αν μπορείς βγάλε μια φώτο το σαμπ να το δούμε για να σου πούμε την γνώμη μας! |
|
|||
|
|||
![]()
εννοω τα εσωτερικα χωρισματα . εχει 3 αλλα δεν εχω κολησει ακομα κανενα. περιμενω καμια ιδεα . ερχονται φωτο.
------------------------- upload failed ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 12-01-17 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εδω ειναι το σαμπ
|
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι θελει resize !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδω το σχέδιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Σπύρο. Το waterwaves ειναι ανοιχτό κανονικά. Παράγγειλα πράγματα κ μέσα στις γιορτές κ άλλες 2 φορές μέχρι τότε.
|
|
|||
|
|||
![]()
? αληθεια ?>? ειχε ποσταρει ο κυριος πως θα παρεμενε κλειστα λογο ασθενειας . θα μπω να δω τωρα .
------------------------- αυτην σκεφτομαι να παρω http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30122 προς το παρον βαζω νερο απο ενα φιλτρο σπιτιου με 0.1 micron μεμβρανη , συγκεκριμενα το camelot. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 05-02-17 στις 13:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτην σκεφτομαι να παρω
http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30122 πάρε την Σπυρο,την έχω και εγώ και βάλε από όλα στις επιλογές που έχει! |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη εταιρεία ειναι αυτή που λες
|
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δικιο, μπερδευτικα μαλλον.... εχω λιωσει στο διαβασμα τον τελευταιο καιρο και τα εγκεφαλικα μ κυτταρα εχουν βραχυκυκλωσει λιγο.... απο την waterwaves εβαλα να παραγγειλω εντιφωσ χοντρο και ανθρακα επισης χοντρο , για τοποθετηση στο σαμπ.
το κουλο ιεναι οτι το σκιμμερ ξαφνικα επεσε η παραγωγη αφρου πολυ . εβγαλε αρκετη βρωμα που δεν ξεπληθηκε απο την πιεση του λαστιχου στο μπαλκονι και μετα σταματησε να ανεβαζει τοσο αφρο. ειναι φυσιολογικο αυτο ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο , καλησπερα ,εχω κανει παραγγελεια 1 λιτρο αντιφ και ενα λιτρο ανθρακα χοντρη κοκκομετρια. ποσο πρεπει να βαλω για τα λιτρα μ ? οτι αναλογια λεει η εταιρια η υπαρχει καποιος μπουσουλας σε αυτη τη διαδικασια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο από 150-200γρ έκαστος με μηνιαία αλλαγή θα είσαι μια χαρά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον μανδαρίνο δεν τον ενοχλεί η κοκκομετρια του αραγωνιτη. Συνήθως τα ρας κ τα goby θέλουν μικρή προς μέτρια κοκκομετρια γιατί σκάβουν κ χώνονται μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να έστρωνε το ενυδρείο κ μετά να έμπαινε ο ζβ αλλα δεν πειράζει σιγά σιγά θα βρει τον δρομο του.
|
|
|||
|
|||
![]()
θα γινει αλλαγη νερου 15% σημερα να πεσουν τα νιτρικα.
προσθηκη βακτηρια τα βρωμερα οπως λεν και οι οδηγιες και βλεπουμε ... καλα τα κοπηποδα ειναι τρομερα , εχω χαζεψει με την παρτη τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Σπυρο,μια χαρά!
βάλε βρε συ όποτε έχεις χρόνο καμία φώτο απο ενυδρείο εξοπλισμό κτλ να έχουμε και καμία εικόνα! τι σου λείπει ακόμα από εξοπλισμό? |
|
|||
|
|||
![]()
μολις τοποθετησα 2x rw-15 μαζι με τα wifi τους και τσεκαρα αλατοτητα με ρεφρακτομετρο .
με εμπειρικο σπασιμο κιλο λιτρο το αλατι επεσα ακριβως 1025 . καλιμπραρισα ρεφρακτ με νερο απιονισμενο σιδερου διοτι οζμοση δεν πηρα ακομα, ερχεται ομως και αυτη σιγα σιγα ... μαλλον ειδα μια , μιση ουτε καν μια αστερινα σε ενα κομματι βραχο. τι κανω ? ------------------------- η αστερινα εφυγε , η αστερινα παει , το δρομο της χωματερης εδιαλεξε και τωρα δεν γυρναει ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 21-02-17 στις 08:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχ
Παλίρροια με τους κυκλοοριτες?? |
|
||||
|
||||
![]()
No3 στα 60ppm ειναι παρα πολυ. Όποτε μπορείς κάνε μια καλή αλλαγή.
Θα σου πρότεινα τουλάχιστον τα μισά λίτρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ανα δυο μερες και τεστ ?> |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σε καλό δρόμο αφού μηδένισε η αμμωνία τώρα πρέπει να μηδενίσουμε κ τα νιτρικά σιγά σιγά.
Ξεκινά τις επόμενες μέρες με 80λτ αλλαγή, μέτρημα μετά κ συνεχίζεις. Αν δεν πέσουν τα νιτρικά μη ξεκινήσεις να βάζεις ζωντανά. Συνέχισε κ τα βακτήρια όπως ρίχνεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλύτερο. Αν μπορείς κ το αριστερό να αλλάξεις την γέφυρα απο πάνω. Καλό ειναι να φτιάχνεις εξέδρες για τα κοράλλια κ να μην πλακώνει η μια πέτρα πάνω στην άλλη.
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο θα γινει σαββατο αυριο . γτ χτες δεν ειχα χρονο για να κατσω να δεσω με δεμματικα . εχω και αλλα κομματια βραχου εντομεταξυ κατω στο γκαραζ και πρεπει να τα ανεβασω να δω τι θα με βολεψει καλυτερα.
η πλακα ειναι οτι εγω ενα FO φτιαχνω αλλα ολο το σεταπ ακομα δεν εστρωσα το κανω για κοραλια :P βεβαια θα ειναι ετοιμο για αργοτερα και βοηθαει και στην καλυτερη κυκλοφορια ![]() ------------------------- εκεινο το απο πανω κομματι , ειναι το μεγαλυτερο κομματι ζβ π εχω και το αφησα απο πανω μονο και μονο για να το βαραει δυνατη κυκλοφορια . αλλα θα αλλαχτει αυριο ------------------------- αυτο π με εχει λιγο ξενερωσει ειναι πως ειναι ψιλος ο αραγωνιτης και τον μετακινει ευκολα η κυκλοφορια . δεν ξερω μηπως τον αλλαξω σε λιγο πιο χοντρο. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 24-02-17 στις 10:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο ετσι Σπύρο το aquascape,εισαι σε πολύ καλό δρόμο!
Αν το σκέφτεσαι να το κανεις,άλλαξε τον τωρα που ειναι νωρίς τον αραγωνιτη! Καλη συνεχεια φιλε! |
|
|||
|
|||
![]()
τεστακια σημερα μετα απο αλλαγη 80 λιτρα νερο
αμμωνια νιτρωδη αλατα 0 νιτρικα 5 ph 8.0 kh 12 ? αλατοτητα με atc διαθλασομετρο 1026 25-26 c τιγκα στην διατομικη απο προχτες , αλλα το νερο κρυσταλο . προσθεσα 25 ml βακτηρια και παμε... σαββατο μετρησεις και καθαρισμα σαμπ και βλεπουμε απο εβδομαδα κλοουνακια και κανα σαλιγκαρι σπιρογραφοι και σφουγγαρια π εφτασαν με το βραχο μενουν ακομα ανεπαφα και βλεπω πολυ περισσοτερα ζωηφια στο βραχο μ , σκουλικια και κοπηποδα φουλ. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο Σπύρο πολύ Ωραία παει το ενυδρείο και βάση σωστής κατεύθυνσης!
Μια Καλη αλλαγή νερου και βαλε δυο κλόουνακια για αρχη! Συνέχισε την χρήση βακτηρίων βάση οδηγιών κανονικά! Καλη συνεχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχάριστα νέα ότι όλα πήγαν καλά στις διακοπές!
Στην όσμωση θέλει μεγάλη προσοχή το τελευταίο στάδιο της ριτηνης γιατί από ένα σημείο κ μετά αντί να δεσμεύει τα φωσφορικά του δικτύου αρχίζει κ βγάζει συσσωρευμένα φωσφορικά όπου το Tds δεν τα μετράει. Για αυτό σωστή αλλαγή όταν αλλάξει χρωμα. Επίσης δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ την αο εκτεθειμένη στον ήλιο κ στο κρύο γιατί χαλάει η μεμβράνη. Τέλος η μεμβράνη θα πρέπει να κρατάει νερό υπό πίεση μέσα. Αν όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν θα χρειαστεί πολύ γρήγορα να αλλάξουμε μεμβράνη. Το tds 7 πιστεύω ότι είσαι οριακά καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου αποψε κιολας θα κανω αλλαγη ρητινης και θα δω τι βγαζει απο tds . εχω την εντυπωση πως εχει αλλαξει (σκουρινει ) το χρωμα της . το κακο ειναι πως την εχω σε κανιστρο 10" και περνει αρκετη μεσα και εχει αλλαξη το χρωμα στα κατωτερα στρωματα αλλα ετσι θα παεταχτει ολη .
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια φιλος , το σκεφτομουν και εγω οτι μπορει να θελει αλλαγη , αλλα φανταζομουν πως θα βγαλει κανα 8μηνο και οχι 4 μηνες μονο που την εχω . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |