|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά.
Λόγω τον Αγίων ημερών που πλησιάζουν είχα SMS από τον Santa ότι θα μου φέρει ένα μικρό ενυδρείο 35 λίτρων για να βάλω RC γαρίδες. Μιας και το ενυδρείο δεν θα έχει φίλτρο σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ στους έμπειρους γαριδάδες, τι εσωτερικό φίλτρο μπορώ να βάλω μέσα ? |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν βάζεις ένα κρεμαστό;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν σε παίρνει βάλε κρεμαστό.
|
|
|||
|
|||
![]()
καμία πρόταση ?
Το ενυδρείο είναι σαν αυτό. http://www.aquavivere.gr/enudreia/su...0-enudreio-35l Από ότι βλέπω έχει ένα μικρό φιλτράκι αλλά κάνει δουλειά ? |
|
||||
|
||||
![]()
αν έχει καπάκι πιθανόν να μην μπαίνει το κρεμαστό (πρέπει να το ψάξεις) το φίλτρο που έχει δεν φαίνεται
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, έχει καπάκι και δεν έχει ανοίγματα από πίσω πάρα μόνο για τα καλώδια
το φίλτρο του πρέπει να είναι κάπως σαν αυτό που φαίνεται στο παρακάτω video. https://www.youtube.com/watch?v=1SMNw09JgGM. βγάζετε καμία άκρη ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στο γαριδαδικο έβαλα seachem black sand. Βλέπω τις γαρίδες να γυρνάνσ τους κόκκους της άμμου. Τα φυτά πάνε καλά. Αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για υπόστρωμα.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, έκανα παραγγελία το stratum (4 κιλά) και από πάνω θα βάλω και λίγο χαλαζιακό χαλικάκι (1-3mm) που περίσσεψε από το μεγάλο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Γαριδάδικο απο το 0 | billos95 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 86 | 26-02-14 22:49 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |