|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oπως ξερουν ηδη και 2-3 φιλαρακια , παω για ενα βιοτοπικο ενυδρειο Νεας Γουινεας.
ετσι λοιπον θελω την βοηθεια σας για την επιλογη υλικων και φυτων. Το ενυδρειο θα ειναι 60 χ 30 χ 30 . Τα ψαρια που θα φιλοξενηθουν θα ειναι ενα ζευγαρι Tateurndina ocellicauda και μια ομαδα peudomugil furcatus (αν βρω σε καλη τιμη) ή gertrudae. θα θελα και καποιο stiphodon , αλλα μαλλον μονο αγρια βρισκονται και για την ωρα το ξεχναμε.. Λοιπον , απο φυτα οκ, εχω ελαχιστα ![]() Για την ωρα παρηγγειλα το ενυδρειο και ψαχνω χαλικι / αμμο / υποστρωμμα. Ρωτησα τον Ντιμη, και το ιδανικο ειναι καποιο χαλικακι σε καφε χρωμα. Εναλακτικα θα παω σε κατι σκουρο μπεζ. Εδω θα θελα βοηθεια, μιας και θα παραγγειλω απο ιντερνετ (δεν θα το δω απο κοντα) , αν καποιος εχει κατι κατα νου , ας προτινει. Σκεφτηκα να βαλω το jbl manado ,αλλα διαβασα οτι ειναι πολυ ελαφρυ ,λασπωνει κλπ και καθε τρεις και λιγο μαζευεις φυτα απο την επιφανεια... αρα το ξεχναω.. μετα βρηκα αυτο πιο κοντα σε καφε, αλλα δεν το εχω δει..ουτε ξερω την κοκκομετρια του.. καμια ιδεα κανεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να ειναι ουδετερο ή δε σε πειραζει και το ασβεστολιθικο?
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη δεν θελω να επηρεαζει τις σκληροτητες μου.. ειναι ηδη τσιμπημενες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε ριξε μια ματια στο λεγομενο κουρασανι,κεραμικο χαλικι..
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο χρωμα, αλλα πολυ χοντροκοκκο..
Ιδανικα ψαχνω κατι σε 1-3mm , αλλιως θα παω σε αμμο , δεν θελω πιο χοντρο χαλικακι απο 3mm , ειναι μπελας. |
|
||||
|
||||
![]()
tsala δες αυτή που έβαλα εγώ αν σου κάνει,αν δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες να κατέβω στην αποθήκη να βρω το σακί με την άμμο που έχει περισσέψει για να το φωτογραφίσω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93672 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://panagiotopoulos.gr/kourasani-keramiko-xaliki/
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εγω πηρα μπεζ σκουρο τελικα..απο το κατι λιγο που εψαξα δεν βρηκα...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
απο που?
για βαλε καμια φωτο... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη μονο aquaristic το βρισκω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιλησα και με aquariumshop και πιθανοτατα θα την φερουν απο το νεο ετος..
Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα, αλλα δεν περιμενα τελικα ![]() παρηγγειλα αυτο , μιλησα με το καταστημα , μου ειπαν οτι ειναι καφε οπως στην φωτο, σε κοκκομετρια περιπου 2mm .. αρα μου εκανε ![]() Τα φυτα ειναι το θεμα τωρα.... |
|
||||
|
||||
![]()
αναθεμα τον βιοτοπο σας!
![]() cryptocoryne wenditi brown μπορω να βαλω? 2-3 φυτα (σε μικρες ποσοτητες) εχω για την ωρα και μεσα σε αυτα ειναι και η καταραμενη egeria densa που δεν μ αρεσει ![]() χαθηκε ο κοσμος να χε καμια ντοματια, κανα stargrass ο βιοτοπος? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν γκρινιαζεις εσυ για τα 60 τι πρεπει να πω εγω για τα 160???
Ο κ.τακης μου εδωσε την ιδεα εν το μεταξυ....αχ αχ αχ Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ πρεπει να τα παρατησεις και να βαλεις κανα fancy
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχχαχαχαχχαχα με κανες και γελασα γιανναρε...και το ειχα αναγκη σημερα...να σαι καλα...
Η αληθεια ειναι οτι θελω ενα ετσι μουντο κλιμα οπως σου εδειξα και στο βιντεο.... Αληθεια ολααααα αυτα τα φυτα θελουν διοξείδιο??? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτα της παπουας ή τα φυτα του βιντεο?
εγω παντως δεν θα χω co2 |
|
||||
|
||||
![]()
Στο βιντεο δεν ειχε και ποιος ξερει ποσα φυτα...κανα 2-3 ειχε..
Τα φυτα της παπουας.. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ε ειναι πολλα ρε συ..
καποια ειναι ευκολα καποια μετρια και καποια δυσκολα.. τα δυσκολα εννοειτε πως για να πανε σφαιρα θελουν και co2 και φως και λιπασματα. εγω θα προτιμησω τα ευκολομετρια παντως με εμφαση στις βαλισνεριες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα κοιταξω καποια στιγμη..πετρες ψαχνω τωρα ετσι στρογγυλες απο ποταμι...μολις βρω μενουν τα φυτα και βαζω σε λειτουργια...παιζει να βαλω και διοξείδιο θα δειξει μεχρι τοτε
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θα βγω μια βολτα στην αγια Βαρβαρα για πετρες..στανταρ θα βρω καποιες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω χασει επεισοδιο την πατησε και ο Λουκας?
![]() Να βγεις Γιαννη να βγεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε συζητηση μου με τον κ.τακη τις προαλλες,μου πεταξε σαν ιδεα τις μελανοταινιες...εεεε και αρχισαμε...δεν ηθελα και πολυ βλεπεις...χααχαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
Μπαινεις και σε αλλο σωστο δρομο με το καλο!
Υπαρχουν υπεροχα ψαρια! Να πουμε και ενα μπραβο στονΤακη για το γουστο του ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με θελει καθολου , αλλα δεν το βαζω κατω!
Ηρθε η αντλια για το diy φιλτρο πριν μερικες μερες... Ηταν dead ,δεν δουλευε... Σημερα ηρθε το ενυδρειο... Καλα παμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτασαμε σε τελικη διαταξη της ομαδας επειτα απο συζητηση με τον γιανναρο..οποτε ολα καλα...θελει λιγο χρονο ακομα,κατι παραγγελιες κατι ετσι κατι αλλιως
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Οκ η αντλια πες...
Το ενυδρειο πως??
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξενερωνουμε ποτε
![]() με το ενυδρειο Λουκα , προφανως επεζαν μπαλα απο Πολωνια - Ελλαδα.. τωρα ποιος εκανε την δουλεια... θα στειλω μειλ με φωτο να ζητησω αποζημιωση, το ιδιο θα κανει και η Ελληνικη courier... το τι θα γινει , θα δειξει... εγω παντως αυριο παω να κοψω τζαμι να το κολλησω.. η αντλια απο ebay ηταν, ο κινεζος μου εβαλε τα λεφτα πισω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη δεν μασας εσυ,
ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα ετσι μου ηρθε απο το συγκεκριμενο καταστημα ,αλλα εγω πριν πληρωσω το ανοιξα ,οποτε και δεν το παρελαβα ποτε
99% το κουριερ φταιει, αυτοι γιατι να στειλουν σπασμενο ενυδρειο θυμαμαι που μου ειπαν οτι εχουν θεμα με το κουριερ τοτε και θα το αλλαζαν
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
pleco & Orinoco River | thanasis76 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 31-12-13 00:32 |
MEXICO RIVER | stanlee | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-12-13 02:02 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Προτάσεις για βιότοπο new guinea | Σπύρος Μ | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 28-05-11 06:57 |