|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα ετοιμασα ένα μικρό ενυδρείο 35 λίτρων για ένα νεαρό μονομάχο. Μετά από 4 μέρες παρατηρώ άλγη στα τζάμια. Τι κανω?
Μετρήσεις θα γίνουν το βραδυ. Θερμοκρασία νερού 24 Φως 6-7 ώρες ημερησίως Μια ανουμπια και ένα κερατοφυλλο. Δείτε το καμάρι μου... Πόσο ταιζω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο το εστρωσες με καποιο τροπο?
Για το φωτισμο να παρεις ενα χρονοδιακοπτη για να ειναι σταθερη η φωτοπεριοδος.
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και κερατοφυλλο και αλλα φυτα ταχειας ανάπτυξης για να τραβανε τα νιτρικά και να μην αφήνουν στις αλγες θρεπτικά . ¶ν είναι καφε αλγη ειναι επειδή ειναι καινούργιο ενυδρείο θα φύγει μόνη της!Για τροφες θα σου πρότεινα attisons betta και καμιά κατεψυγμένη bloodworms η Black mosquito levare 2 φορες την εβδομάδα.Ταιζεις 2 με 3 φυλλαράκια 2 φορες την ημέρα η τουλάχιστον αυτοβκανω εγω.Τελος πρέπει να στρώσεις το φίλτρο σου με μπολι αν δεν τον έχεις στρώσει.Να τον χαίρεσαι τον όμορφο.!
Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τροφη σερα bloodworms τα τσακιζει. Τι ειναι στη διεπιφανεια νερου τζαμιου περιμετρικά λευκό λεπτόστρωμα από φουσκιτσες λευκες σαν σαλια? Αμψνια 0 νιτρωδη 0 νιτρικα 10. Εβαλα μπολι απο ενυδρειο χρυσοψαρων. ------------------------- Παρηγγειλα και αλλο κερατοφυλλο. Σκεφτομαι νσ παρω και δυο θυληκες. Τι λέτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EPANTAZ : 21-11-16 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωλια κανει ο μαγκας η ειναι πρωτεινικο φιλμ(δεν ειναι κατι απλα επειδη η τροφη ειναι πλουσια σε πρωτεΐνες) δεν ειμαι σιγουρος ας πουνε η πιο έμπειροι. Για θυληκες κοιτα εγω στον ενα που εβαλα μια κοντεβε να την σκοτώσει την έβγαλα την έβαλα στον αλλο και ειναι μια χαρα ειναι στο χαρακτήρα του ζώου.
Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τη θερμοκρασια ανεβασε τη σταδιακα στους 27.5-28.
24 ειναι πολυ χαμηλα. οταν λεω σταδιακα,εννοω καθε 6 ωρες ενα βαθμο. παρε και τη φορμα απτις παρουσιασεις και κανε μια παρουσιαση βαζοντας και φωτογραφιες, να δουμε λεπτομερειες για το ενυδρειο σου. εχει ρωτησει ηδη ο nazgul πιο πανω. το εχεις στρωσει το φιλτρο με καποιο τροπο? μετρησεις στο νερο εχεις κανει? γραψτα ολα στη φορμα της παρουσιασης. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα κανω και παρουσιαση. Βεβαιως. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ σορυ,τις μετρησεις τωρα τις ειδα.(γιαυτο ειναι καλυτερα να χρησιμοποιειται η φορμα για να ειναι ολα μαζεμενα σε ενα ποστ
![]() στην ερωτηση σου,θηλυκα δεν θα εβαζα σε 35 λιτρα. ουτε ενα ουτε δυο. βαλε ομως καμια φωτογραφια απο ολο το ενυδρειο να δουμε τι παιζει αν θες να ακουσεις σωστες γνωμες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
ancistrus νανο υπαρχει? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 07-01-08 18:17 |