|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρά σε όλους
σκέφτομαι να φτιάξω ένα sump και να το τοποθετήσω κάτω από το 350λτ ενυδρείο μου. Βρήκα αρκετά σχέδια στο νετ και είμαι έτοιμος να το κάνω μέχρι που καθώς συζητούσα με την γυναίκα μου (πάνω που την είχα ψήσει ότι δε θα πλυμμηρίσουμε) ρωτάει.............. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΕ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ???????? Σαν να χει δίκιο νομίζω, τρεχούμενο νερό μεν, αλλά με τόσα υλικά φίλτρανσης και οι ακαθαρσίες που θα μένουν εκεί δε θα μυρίζει; Υπάρχει κάποιος που έχει sump να μας λύσει την απορία; Μυρίζει ή όχι;
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μυριζει?
![]() δεν ειναι βοθρος-sump-ειναι!! ![]() αλλου ειναι το προβλημα αλλα δε στο λεω, να μην το διαβασει η συμβια και φρικαρει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είσαι απόλυτος σε αυτό που λες; Αν ναι και το έχεις δοκιμασμένο τότε χαίρομαι ιδιαίτερα!!!!!!! Το άλλο πρόβλημα ποιο είναι; Πες το ελεύθερα (δε διαβάζει το forum) για να δω τι έκπληξη θα της κάνω!!!..... αν είναι κάτι τόσο άσχημο να βάλω το sump στης πεθεράς μου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα απο σχέεεεδδδιιιαααααα...... Ουυυυυυυυ τσί κακομοίρας.! Εγω προσωπικα φτιαχνω αρκετα συχνα ένα με το refugium στο κεντρο συμφωνα και μετα σχεδια που ανεβάζω εδω και το απογευμα και τις φωτο απο την κατασκευή και την λειτουργία του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν υπάρχει κάποια μυρωδιά, που δεν υπάρχει εαν δεν αφήσεις-παρατήσεις την συντήρηση του ενυδρείου σου, την αποκλείεις κλείνωντας απο πάνω την όλη κατασκευή. Δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το σαμπ. Απο την άλλη κλείνωντάς το, εφόσον θα έχεις και τα θερμαντικά σώματα μέσα σε αυτό, θα εξαλείψεις και τις απώλειες νερού απο την εξάτμιση αυτού λόγω θερμοκρασίας... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Όποιος έχει κανένα καλό σχέδιο να μας το δείξει να το κάνουμε κι εμείς!!!!
ahar περιμένω φωτογραφίες
|
||||
|
||||
![]()
Σαν σκιτσα του Da Vinci φαινονται απο τον Μεσαιωνα !!
Χαχααχαχαα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως σε ευχαριστω που με κολακευεις συγκρίνοντας τις καρικατουρες μου με τα σχεδια του Δασκαλου....
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 08-11-05 στις 14:09 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε και πώς λειτουργεί με τα σκαρτσινια και τους αχινους αυτή την στιγμή.
Ο σωληνας απο τον κυκλοφορητη πάει στην 1 θέση υλικων ![]() ![]() ![]() Τα τριχιδια στον αχινο είνια τα ψευδοποδια μετα όποια αρπαζει επιφανειες και πραγματα και ενα ποσοστο αυτων λειτουργουν και ώς "καμακια" με τοξικες ουσίες που χρησιμοποιεί στην άμυνα του.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sump | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 07-01-11 11:42 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
sump. | χοχλακας φωτης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 09-09-04 02:53 |
Fluval, Hydor ή sump | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-07-04 23:15 |
Sump ή όχι sump? | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-06-03 08:40 |