|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
Γέννα από calvus έχει πετύχει κανένας ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κάνει γέννες από calvus. Και άλλα παιδιά από το φόρουμ από όσο ξέρω. Για πες μας τι σε προβληματίζει να βοηθούσαμε. Επίσης πες μας διαστάσεις και λίτρα ενυδρείου, συγκάτοικοι αν υπάρχουν και για πιο συγκεκριμένο είδος αναφέρεσαι. Εκτός αν σκοπεύεις τώρα να βάλεις calvus...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ακριβώς τώρα θέλω να βάλω έχω 200 λίτρα έτοιμο και δεν έχω μέσα τίποτα από ψάρια!!!
Θέλω να μάθω αν είναι δύσκολα στις γέννες... Και η συμπεριφορά τους είναι επιθετική ?? Με τι άλλα είδη από την λίμνη μας μπορώ να βάλω ???? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψάρια είναι φοβερά καταρχήν και μπράβο στην επιλογή σου! Το δύσκολο σε αυτά είναι να ξεχωρίσεις το φύλο. Μόνο μεγάλα ψάρια αν μπορέσεις να βρεις πιθανόν να ξέρεις και το φύλο. Αλλά συνήθως βρίσκεις μικρά οπότε βάζεις λίγα παραπάνω από αυτά που θα κρατήσεις ώστε να ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι. Το αρσενικό γίνεται πολύ πολύ μεγαλύτερο από το θηλυκό, αλλά μικρά όταν είναι, είναι πανομοιότυπα. Για την αναπαραγωγή τους, αφού βρεις ζευγάρι....χρειάζεσαι ένα καλό κοχύλι, όπου θα μπορεί να μπαίνει μόνο το θηλυκό και να μην χωράει το αρσενικό, γιατί θα φάει τα μικρά. Όταν με το καλό δεις τις πρώτες ουρίτσες να κουνιούνται από το κοχύλι, καλό είναι να το απομακρύνεις σε ένα άλλο ενυδρείο, ώστε εκεί πλέον να μεγαλώσουν τα μικρά. Έχουν μεγάλη θνησιμότητα τα μικρά και χρειάζεται πολύ καλή φίλτρανση και μικρές και συχνές αλλαγές του νερού. Γενικά είναι ψάρια της υπομονής...καθώς μεγαλώνουν πολύ, πολύ αργά....αλλά και μοναδικά επίσης! Ταιριάζουν με julidochromis, leleupi και γενικά μικρόσωμες κιχλίδες τις λίμνης.... Ελπίζω να μη σε άγχωσα, αλλά να σε πείσμωσα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με αγχωσες καθόλου φίλε μου σήμερα πήρα 2 calvus (φτώχεια καταραμένη)
Μερικές φώτο επιφυλάσσομαι για καλύτερες https://imageshack.us/i/plfxGc23j https://imageshack.us/i/poZS7uekj https://imageshack.us/i/po28XZMIj |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή λοιπόν φίλε! Εύχομαι να τους χαρείς τους κακομούτσουνους! Απλά σε αυτό το μέγεθος δεν ξέρεις το φύλο του καθενός και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι ζευγάρι
|
|
|||
|
|||
![]()
Και ναι ΗΡΘΑΝΝΝΝΝΝ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα!!Μην καθεσαι..φωτο!!!
|
|||
|
|||
![]()
οι πρωτες θα ανεβουν και καλυτερες ομως
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες Μάκη!
Ωραία και μεγαλούτσικα τα βλέπω. Τώρα θέλουμε κανονική παρουσίαση και πολλές φωτο ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42399 |
|
|||
|
|||
![]()
αλλες δυο
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια
ειδα σε ενα βιντεο που ειχε μαζι meleagris μαζι με Lamprologus Caudopunctatus υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να συνηπαρξουν αυτα τα 2 ειδη μαζι? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Μακη,κανε μια παρουσιαση ρε φιλε με πολλες φωτο να το χαρουμε και εμεις!!!αντε μην βαριεσαι που λεει και ενας φιλος
![]() Περιμενουμε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να συνυπάρξουν.
Θα βγάλεις τους κάλβους? |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι σε σκεψεις αμα μπορουν να συνηπαρξουν οπως μου λες το σκεφτομαι!!!
Ενημερωτικα κλεο τα meleagris δεν εχουν καμια σχεση με τα αλλα κοχυλοψαρα δεν τους ενδιαφερουν και τοσο πολυ τα κοχυλια!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τους βαριέσαι τους κάλβους?
![]() Τα L.stappersi στη συμπεριφορά μοιάζουν με τα ocellatus πιο πολύ και όχι με τα multifasciatus και τα similis που κινούνται σχεδόν αποκλειστικά στα κελύφη και γύρω/πάνω απ' αυτά. Και τα caudos είναι περιστασιακά (και μόνο το θηλυκό) κοχυλόψαρα. Κινούνται σε όλα τα επίπεδα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
Είχαμε κάποιες ανακαταταξεις όπως καταλάβατε και από το προηγούμενο ποστ οι καλβοι έχουν δωθει Και σήμερα απέκτησα αλλά δύο μωρά (ζευγαράκι)caudo τα οποία είναι απίστευτα όμορφα!!! Σε λίγες μέρες μόλις βγάλω και ωραίες φώτο θα γίνει επιτέλους και η παρουσίαση Να ευχαριστώ και τον φίλο Irakles για το ζευγαράκι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
calvus ... | akoulis | Tanganyika | 10 | 16-08-11 06:54 |
Γεννα A.calvus | panos73 | Tanganyika | 3 | 29-01-07 18:50 |