|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη προετοιμασίας των θαλασσινών συναντήσεων αλλά φυσικά και όλων των μελών μας,που θα λαμβάνουν μέρος σε χώρους εστίασης! Οι συναντήσεις θα δώσουν σε όλους μας την ευκαιρία να μοιραστούμε διάφορους προβληματισμούς και να συζητήσουμε για ότι μας απασχολεί γενικότερα στο αγαπημένο χόμπι μας! Η συνάντηση θα περιλαμβάνει στήσιμο φραγκερας όπου τα μέλη μας ερχόμενα στο μαγαζί θα αφήνουν τα φραγκακια τους μέσα,αφού πρώτα ντιπαριστουν και στην συνέχεια θα μπορούμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία ανταλλαγής φραγκ μεταξύ των μελών μας! Το κάθε μέλος θα μπορεί να φέρει όσα φραγκ επιθυμεί να ανταλλάξει χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός! Όταν αποφασίσουν μεταξύ τους πια φραγκ επιθυμούν να ανταλλάξουν θα μπορούν να τα αποσύρουν από την φραγκερα παίρνοντας ο καθένας τα νέα του κομμάτια. Αν κάποιο μέλος δεν επιθυμεί να ανταλλάξει το φραγκακι του θα μπορεί: είτε να το ξαναπάρει πίσω! είτε να το δωρίζει σε κάποιον νέο χομπίστα! Κατά την διάρκεια της συνάντησης κάποια στιγμή θα γίνεται και η κλήρωση για το δρομολόγιο που θα ακολουθεί το αγαπητό "magic box frag"! Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παρευρίσκονται και όσοι επιθυμούν από τις υπόλοιπες κατηγορίες του GAB και να είναι σίγουροι ότι θα τους τιμήσουμε για την παρουσία τους! Σας ευχαριστούμε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 26-10-16 στις 18:05 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ για όσο θα κατεβαίνω Αθήνα είμαι μέσα !
Καιρός ήταν να γίνουν λίγο πιο επίσημες οι συναντήσεις για να μπορεί ο κάθε ένας να έρθει για τους παραπάνω λόγους ! Η φραγκιερα φοβερή ιδέα.... |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο νικοοο
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε αντε με το καλο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι να βρούμε μαγαζί , όπου θα μπορούμε να βάζουμε το ενυδρείο
Οπότε νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι ενα μαγαζί εκτός κέντρου |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Ετσι ακριβώς φιλε! Απο την στιγμή που βρισκόμαστε ολοι μεμονωμένα μεταξυ μας καλό ειναι να βρισκόμαστε μια στο τοσο ολοι μαζι βρίσκοντας απο εδω μια ημερομηνία που να βολεύει όλους ή την πλειοψηφία! Η φραγκερα θα ειναι το στολίδι του μαγαζιού για την μερα αυτή! ------------------------- Ευχαριστω Γιωργο! Να εισαι καλα φιλαρακι! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εχουμε ακόμα καιρό και δουλεια αλλα ειμαστε σε καλό δρόμο. ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω λεων! Μακάρι φιλαρακι να μπορέσετε να έρθετε με τον Γιάννη κάποια στιγμή σε καμια συνάντηση μας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-10-16 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε σεις θα με κανετε να παρω βαρκα και ερχομαι στις συναντησεις
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σε περιμένουμε αλαν! ------------------------- Ετσι ακριβώς λεων! Ευελπιστούμε ομως να τα καταφέρουμε και το καλό ειναι οτι ειμαστε ολοι απ άκρη σε άκρη ενωμένοι αγαπημένοι με άριστο κλήμα μεταξυ μας! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-10-16 στις 23:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει να γινει χαμος!!!!!
------------------------- Αφου ησουν πραγματικά ο μονος αλμυρος χαχαχαα..οι περισσότεροι ειμασταν μποσταναδες......χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 26-10-16 στις 23:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οτι θα το προσπαθισουμε πολυ, ειναι το μονο συγουρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους συνάντηση για τους θαλασσινούς κ όχι μόνο. Ένοιωθα πολυ μόνος στις προηγούμενες συναντήσεις. Βέβαια θα ειναι ανοιχτή για όλους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλο περιμενω πως και πως την πρωτη μας συναντηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ καλο να μπρουμε να συναντιομαστε με περιοδικοτιτα και ακομα καλητερα να μπορεουμε να ανταλασουμε και κανα φραγκακι!!!
εγω παντος με την πρωτη ευκαιρια θα ειμαι εκει απικο και θα περημενω μια ωρα πρην χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντα έτρεχα κ στο σύλλογο κ στο gab και βοηθούσα σε όλα. Καιρός ειναι να αρχίσουμε πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θυμαμαι...ειδικα στον Κορυδαλλό.....
|
||||
|
||||
![]() Στο σύλλογο Γιάννη! Τι ωραία περναγαμε κάθε Σάββατο απόγευμα! Ωραίες εποχές.... μου λείπουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε φιλε στον συλλογο με ολα τα παιδια τοτε.....και εμενα μου ελειψαν....τι θυμηθήκαμε τωρα........
Γι αυτο ας ξεκινησουμε να βρισκομαστε παλι!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι όπως κάνετε βλέπω να έρχεται πάλι η πεθερά από Πρέβεζα για να εέρθω στο πρώτο καφέ '!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ μου αρέσει να ακούω παλαιές ιστορίες! είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει να ρολαρει πάλι έτσι ώστε να βρούμε όλοι έναν μαζικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ μας,ομορφαινοντας συνάμα και το ομολογουμενως δύσκολο χόμπι μας! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινές πέτρες | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-07-14 14:21 |
ΣΟΣ Αστακός θαλασσινός στη Θεσσαλονίκη | sgiak | Παραλία - Beach Bar | 11 | 28-08-11 22:48 |
Θαλασσινός βραχος για Malawi ? ? | jimmis1974 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 27-03-10 14:09 |